發新話題

想做個新手中嫁新手XD

引用:
原帖由 Relentless 於 13-8-2007 16:59 發表

買槍堅係無分邊枝係新手槍,其實枝枝都得,自己鐘意,大家都係比下意見姐.
唔係整古佢
我地忘了要問佢預算幾多- -

引用:
原帖由 伯言 於 13-8-2007 19:31 發表

改槍係有某個目的去改...唔係話你同人講"枝槍改過架"就會有用, 有人改槍越改越壞...

2000蚊, 你其他架生呢?

你睇下張相, 睇下你諗緊既2000蚊買到幾多你認為需要既必需品...呢個package2500 ...
尤其D偏門軍種
小弟執一套日本陸自隊.....89式步槍 2300
BDU 大概要800~900?
背心一樣800左
軍盔布200
靴平平地執翻貨240
叉機290
電140X2
匣1**
槍袋又差唔多200

你真系想想先好= =
玩war game既第一次成本好鬼死高ga......

引用:
原帖由 adrianyahk 於 13-8-2007 23:39 發表

我想玩d偏到衫都買唔到既....
索馬里亞蘭 軍?

引用:
原帖由 RYODLi 於 14-8-2007 12:17 發表

(我新玩果陣 + 呢牌既)法佬:
FA-MAS:果陣買$1100

CE花BDU:去無良雞地駛左我$580,不過過左幾個月發覺應該係真品黎

頭盔:唔係必需品

vest:先峰而家有件$388既法佬CE花copy m83(我果陣買要 ...
唉......有現貨 幾好.........人地食我運費食到心痛//=\\

引用:
原帖由 RYODLi 於 14-8-2007 12:26 發表

師兄,你指邊樣野?
基本上 除碌89式、電、叉機、彈、彈匣同靴外
小的全部裝備都要托人地從日本運過黎......每件食我運費大概3~4成......

引用:
原帖由 Relentless 於 14-8-2007 12:46 發表

富貴富貴....
富咩鬼= =銀行戶口得番幾舊水剩.......

引用:
原帖由 howard-ac 於 14-8-2007 12:53 發表
點解唔要鏡呢...萬一唔小心.....

淨係要槍黎做咩

如果想平, 國狗真係可以幫到你
國狗連埋鏡

引用:
原帖由 zeta 於 15-8-2007 09:39 發表
FAMAS落鏡
有咩問題
失去原味啦.....FAMAS既手抽就像是LOGO般........

發新話題