發新話題

國產M249出左la!!係真嫁!!(有相為證!!)

咦?我沈日可能見過樓主
(純吹水,以下係個人意見,任插~ )
一千蚊還可以接受,千幾蚊嘛........買其他牌子好過.....費時俾人串啦
NO COMPROMISE!

回覆 #61 老鼠 的帖子

我係咪好令仔呢 (不喜勿*)

引用:
原帖由 老鼠 於 17-8-2007 11:33 發表
咦?我沈日可能見過樓主
(純吹水,以下係個人意見,任插~ )
一千蚊還可以接受,千幾蚊嘛........買其他牌子好過.....費時俾人串啦
串就唔會串,"似"極咪又係扮真槍o既玩具槍!!
不過1000尾都幾貴,
1000中下都有得考慮.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

回覆 #62 ~火機~ 的帖子

唔錯既~
NO COMPROMISE!

回覆 #64 老鼠 的帖子

我扮講電話先影到相...而家唔敢再上去...比人*爆!

其實成支249都係跟(?)足za 249出,我拎上手覺得唔錯,千銀蚊可以買5千幾ge貨咁我又覺得值ge

**狗係同國249個價錢差唔得遠,但係最重要ge係**買左返尼係咪一定唔洗執?仲有**狗=全膠,gearbox 膠,槍身膠...

仲有最後,樓主何以話呢支249唔係全金屬?係咪手托都要金屬先叫全金屬?
鵰。豹。狸。獅。狒

"249"尼個名真係特別...

引用:
原帖由 undefined 於 18-8-2007 15:31 發表
A&K M249 Para report
http://blog.xuite.net/dan420/wargame/13053568
如果係千五的話,collection都okay...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 18-8-2007 16:50 發表

如果係千五的話,collection都okay...
樣子ok,
hopup 此終唔得...

回覆 #66 Hkpolice-Psu 的帖子

粒hop-up膠都唔係金屬!!:x

睇完個blog 好想買番支

回覆 #68 undefined 的帖子

睇個blog之後
忽然覺得國狗d槍造得好左

洗唔洗汁過d咩?

引用:
原帖由 伯言 於 18-8-2007 22:14 發表
粒hop-up膠都唔係金屬!!:x

好 , 我會以金屬hop-up膠做我FYP既研究項目
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

今日睇jor支野黎, 係除jor 個AMMO BOX,
真係全copy CA 249, 外觀比想像OK,
而且比CA輕,方便粗打
係tune個後西梗jor d, 同個hop up"圈"肉d

當然全copy include 個翻上翻PGC款GEAR BOX
touch個個box d金屬, 發覺此金屬料好有潛質改支槍做快頻
當然唔放心應該可自己買CA 249 box 自己砌 (有待證實)

if $1600 槍價
+ CA 249 gear box ($330)+ systemA/GP120 motor ($300) + 其他補品
可$2500落樓...   $2500 有金屬身, 有快頻, 又唔太重
實係比 $3K  既 ** plastic 狗 好.   
粗打, 派彈真係超值既選擇.....  
當然, 我會等PARA version.     

射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

發新話題