發新話題

國產M249出左la!!係真嫁!!(有相為證!!)

Para version....有興趣....

十足D首版野咁

引用:
原帖由 Kane 於 21-8-2007 01:10 發表
我比較想要this
http://blog.xuite.net/dan420/wargame/12689036
膠身大惡攪??
支那人 不等如 中國人
支那人 等於 蔑視所有華人
叫之前,停一停 想一想。

或者可以先到“醜陋的中國人“一書中找找自己有沒有相似之處。
如果沒有相似之處的話,你才叫吧。
愛扮假鬼,以令自己感覺高人一等,乃中國人的劣根性。

另外,我對我以前的無知感到慚愧…<m(_ _)m>對不起!!

買支para返尼,唔用佢個彈箱,落c-mag玩下野都好bor
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #81 Hkpolice-Psu 的帖子

上唔上到彈架...

引用:
原帖由 伯言 於 21-8-2007 22:37 發表
上唔上到彈架...
咁佢用得m16匣的話照計都用得c-mag ga啦...
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #83 Hkpolice-Psu 的帖子

但係c-mag反轉左會唔會條鍊推唔到彈...

引用:
原帖由 伯言 於 21-8-2007 22:49 發表
反轉支249 用

回覆 #85 Kane 的帖子

咁樣又會hop-down...

引用:
原帖由 伯言 於 21-8-2007 22:49 發表
國狗果d就唔知喇,但係英雄手臂果隻就唔會,因為個cmag底有野推返d陣上去(如果唔係跑跑下會好嘈)
鵰。豹。狸。獅。狒

回覆 #87 Hkpolice-Psu 的帖子

原來如此

引用:
原帖由 WAIKO01 於 21-8-2007 01:46 發表

膠身大惡攪??
相信應該是一位香港人在國內生產的產品。
小弟有次在某店見到佢一次過買了10部測速機。
佢話因為在國內正規生產玩具槍只能用透明,相信
有關相片的來源是那位仁兄的!

引用:
原帖由 G3A3 於 22-8-2007 09:26 發表

相信應該是一位香港人在國內生產的產品。
小弟有次在某店見到佢一次過買了10部測速機。
佢話因為在國內正規生產玩具槍只能用透明,相信
有關相片的來源是那位仁兄的!
唔....

其實我唔係想挑戰師兄你所講ge野,但係我想請問....生產透明槍同10部測速機有咩關係呢?
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題