發新話題

[others] GBB 槍

毒蛇其實得唔得?自家匣?

Of course KSC

井勝仔

小弟應該買 vfz mk18 mod 1
積極裝備中....

vfz 勸聲師兄諗清楚 ! 以5000的價錢或許加多幾伯去明搶買prime身m4穏陣啲

井成要黎收藏品&玩樂間中係屋企打紙箱打罐 =首選
KSZ主力落場&體驗射擊爽度 =首選
派米個別款&民版 =首選
準備落GBB深坑吧

引用:
原帖由 loveless 於 23-1-2013 15:21 發表

o個支什麼 B版槍身井勝M4 CQBR, 真係盡量唔好掂...
個支12版擺明係次貨版, 只啱拆件用…

引用:
原帖由 sk8er 於 24-1-2013 10:21 發表
毒蛇其實得唔得?自家匣?
大蛇個人覺得最有價值係舊款槍型同SR16E3
M4同M16A4,井成行VVA系統, 鍛造準星&表面質感&零件通用性/改裝潛力,明顯較優勝,只差槍身細節無大蛇咁仿真同未必用到Co2匣
睇個人要求

但最後都買了 vfc Mk18 mod1 了
因我諗係咪都會改的,咁就諗住買支手功好啲
積極裝備中....

引用:
原帖由 gainax 於 28-1-2013 22:57 發表
井成要黎收藏品&玩樂間中係屋企打紙箱打罐 =首選
KSZ主力落場&體驗射擊爽度 =首選
派米個別款&民版 =首選
準備落GBB深坑吧
派米個別款&民版 <-- 請問係指邊款呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 29-1-2013 09:32 發表

派米個別款&民版  
MAGPUL同NOVESKE

引用:
原帖由 siman2003 於 29-1-2013 10:04 發表

MAGPUL同NOVESKE
點解呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 25# 的帖子

MRP, MUR, Magpu1,M733,M16VN

引用:
原帖由 piranharowana 於 29-1-2013 01:08 發表
唉!vF師野,得個樣,盡量唔好掂!

引用:
原帖由 piranharowana 於 29-1-2013 01:08 發表
吓,vfc有咩可以改
手功(原裝)又有幾好

發新話題