21 12
發新話題

XDM

XDM

小小分享.....
.45 ACP真係好大力下
第一槍差D握唔穩支槍x!!

附件

23-1-2013 01:18

鎗鎗瞄頭咁惡既

引用:
原帖由 macfabrica 於 23-1-2013 01:18 發表
小小分享.....
.45 ACP真係好大力下
第一槍差D握唔穩支槍x!!
請問幾遠打的??
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

oh
原來算真品研集室XD
唔好意思

大概5M左右啦,響indoor range打的
後座力太大了,其實好唔準x!!

引用:
原帖由 macfabrica 於 23-1-2013 11:54 發表
oh
原來算真品研集室XD
唔好意思

是否第一次燒真鎗....?
燒多d慢慢會好d架la...

Happy shooting!
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 macfabrica 於 23-1-2013 11:54 發表
oh
原來算真品研集室XD
唔好意思

應該只係未夠平常心姐, 罸自已打多幾匣就會順手的了

冇錯冇錯

第一次玩真鐵,.45 ACP第一下真係唔講得少,雖然有心理準備
後尾玩埋MP5同SCAR就好好多

放寬心情,先唔好驚咗支鎗...逐鎗嚟慢慢射.....半自動慢射的話,後座力是唔會影響準確度同集彈性的.....下次比心機d

工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 macfabrica 於 23-1-2013 12:08 發表
冇錯冇錯

第一次玩真鐵,.45 ACP第一下真係唔講得少,雖然有心理準備
Mp5、SCAR...咁正!去邊度燒呢....?

引用:
oh
原來算真品研集室XD
唔好意思

咁XDM又真係好唔準lor...
小弟平時 10 yards range, .45 ACP standard 230gr (1911 Series 80)
企定定可有 3" grouping 呢...
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 macfabrica 於 23-1-2013 12:08 發表
冇錯冇錯

邊樹有SCAR玩咁正?

原來係第一次...唔怪得喇,
新仔初玩通常未pull trigger已經驚定先, 所以唔準lor, 熟能生巧je

引用:
原帖由 T-800 於 23-1-2013 12:10 發表

Mp5、SCAR...咁正!去邊度燒呢....?

響Vegas

引用:
原帖由 2slow 於 23-1-2013 12:22 發表

邊樹有SCAR玩咁正?

原來係第一次...唔怪得喇,
新仔初玩通常未pull trigger已經驚定先, 所以唔準lor, 熟能生巧je
我呢D新手
過開去又有時間,咪去體驗一下
始終比較少機會去接觸真野

引用:
原帖由 macfabrica 於 23-1-2013 12:22 發表

響Vegas
"The Gun Store" in Vegas?

引用:
原帖由 Tekkno 於 23-1-2013 15:57 發表

"The Gun Store" in Vegas?
well, that looks like a GA state to me...

21 12
發新話題