發新話題

英軍兄--新手指南

我都係會講下現代, 95花-osprey之前啦....要講晒真係要講埋滑鐵盧
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

福島,北愛,沙漠風暴

引用:
原帖由 myron21st 於 16-8-2007 00:01 發表
燒哂銀紙冇得怨
自己攞黎~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 queen 於 16-8-2007 00:47 發表
咁二戰, 馬共, Omen, 福島, 北愛, 沙漠風暴, 南斯拉夫, 持久自由, 自由伊拉克......要邊樣............
Omen, 福島,南斯拉夫!!

會唔會講埋香港淪陷
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 17-8-2007 00:57 發表
會唔會講埋香港淪陷
回到2戰~?!!!

引用:
原帖由 sas190 於 17-8-2007 01:02 AM 發表

回到2戰~?!!!
好啊!仲有67爆動

引用:
原帖由 jeffreywo 於 18-8-2007 20:50 發表

好啊!仲有67爆動
搞下搞下變咗英軍軍品歷史展~

大不列顛

不如你post張相/圖出來, 我盡量幫手detail咁講吓D嘢同....個價....好過慢慢寫..

唔爭在 + 埋 HKMSC 同 RHKR(V)

引用:
原帖由 adrianyahk 於 17-8-2007 00:50 發表

Omen, 福島,南斯拉夫!!
must FXXK.....LAND!!!
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

請問各位師兄師姐,英軍用邊隻頭盔??可以係邊到買?

回覆 #43 EricMak 的帖子

你要咩先...Para包?MK6包?RE包?

引用:
原帖由 match_man 於 27-8-2007 13:00 發表
你要咩先...Para包?MK6包?RE包?
請問Para包?MK6包?RE包? 係咩黎?有咩分別?

如果唔介意,師兄可唔可以貼圖+post個價出黎...thanks you

發新話題