發新話題

英軍兄--新手指南

引用:
原帖由 皇家御貓 於 27-8-2007 23:58 發表

莫非你係L

天亡我也
我岩....

回覆 #61 adrianyahk 的帖子

我只係
Exemplo ducemus
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2007 00:04 發表
無錯,呢個就係 59或以上先會用到既 大 碼
我想試呀
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #63 皇家御貓 的帖子

老實講,其實無分別

左右寬度一樣,只係前後多 1 cm

[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2007 00:18 發表
老實講,其實無分別

左右寬度一樣,只係前後多 1 cm

c'mon baby...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2007 00:04 發表

我岩....
玩瓜皮去罷~

回覆 #66 皇家御貓 的帖子

我反而鍾意瓜皮

[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2007 00:29 發表
我反而鍾意瓜皮

前線趴啦點可以戴瓜皮

初時我都好努力睇下para既RE會唔會戴瓜皮 , 原來唔會

回覆 #68 皇家御貓 的帖子

我既心路歷程: Para -> General

所以點解我會有 Para 盔但一件釘左 屬於 Para 既衫都無

Para RE 戴住 EOD 你都分唔到,除非佢突左兩個野出來

但我見過 Para 盔特登裝adaptor 上去

[img][/img]

回覆 #60 marcooo 的帖子

我60 wor...

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2007 00:54 發表

所以點解我會有 Para 盔但一件釘左 屬於 Para 既衫都無

Para RE 戴住 EOD 你都分唔到,除非佢突左兩個野出來

起碼你都試過丫~

回覆 #71 皇家御貓 的帖子

你想點試先。
[img][/img]

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2007 17:17 發表
你想點試先。
佢想試...

引用:
原帖由 marcooo 於 28-8-2007 00:54 發表

adaptor~??
點裝呀~
Hybrid已死,MTP當道~萬歲!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2007 17:46 發表

佢想試...
算啦 , 一陣試中左咪曲街...有得睇無得買

發新話題