發新話題

再來新仔問題XD

i see  gxp m16 @ "明 leung" cost ard $1400 (not sure) ja ma......

引用:
原帖由 alien 於 14-8-2007 23:56 發表
個人建議G標M4囉... 支持下香港出品(大誤)
點解呢? 作為新手(我)黎講, 我覺得有保養, 起碼自己痴起上黎試下一雞8000 壞左都有人平d 幫我整....
唔洗俾槍鋪又收人工又收料錢, 再收乜錢物錢.........
所以我話249 好呢

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 14-8-2007 22:30 發表
可能係我琴日思想有點問題
望各位C兄見諒...
我今日終於出左去廣華街睇槍
我見到我心水的MG M4(1500)左右
或是GXP M4(1500元正)
念下呢D值唔值買俾點意見~
再來一個問題
係咩叫波箱!?....係咪好新手呢!? ...

波箱
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 yeungm 於 14-8-2007 23:36 發表

933 wor~
933....
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 華田 於 15-8-2007 00:30 發表

點解呢? 作為新手(我)黎講, 我覺得有保養, 起碼自己痴起上黎試下一雞8000 壞左都有人平d 幫我整....
唔洗俾槍鋪又收人工又收料錢, 再收乜錢物錢.........
所以我話249 好呢
買249一定超過佢2000以內既預算
佢要步槍咪講比佢算囉.......反正佢都無心系249 你high sale 比佢都無用.......

你地攪喊小明友喇,既然佢堅持GXP M4A1,咪叫佢買咗先囉,玩槍係要交學費嘅.

9.請盡量不要重覆主題或類似內容的文章。

引用:
原帖由 14692 於 15-8-2007 05:01 發表

933....
ma sir, would this call 933?
thx~
P.S. british army use 933?

引用:
原帖由 yeungm 於 15-8-2007 13:48 發表

ma sir, would this call 933?
thx~
P.S. british army use 933?
呢支就係933!?
其實呢支槍係唔係2加上裝備D嫁

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 15-8-2007 14:35 發表

呢支就係933!?
i think so gua...
ask other brothers in this forum la~
P.S changed to M4A1伸縮電池尾托 only

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 15-8-2007 14:35 發表

呢支就係933!?
加魚骨,乜都放得上去.

回覆 #40 yeungm 的帖子

big gap

733用16a1身&照門

933用m4身+可拆手抽

加魚骨就變左自家制 " X33 RXS "

引用:
原帖由 於 15-8-2007 16:13 發表
733用16a1身&照門

933用m4身+可拆手抽

加魚骨就變左自家制 " X33 RXS "
haha新model

引用:
原帖由 yeungm 於 15-8-2007 14:56 發表

i think so gua...
ask other brothers in this forum la~
P.S changed to M4A1伸縮電池尾托 only
M4A1伸縮電池尾托!?....唔多明呢一樣野是什麼
其實唔係好明呢D電槍嫁電池放在哪呢....

發新話題