51 1234
發新話題

PTW 09 聲音有d嘈

PTW 09 聲音有d嘈

我支PTW 09 系STD 版, 換左恆星齒. 金筒換M110 鴨仔Spring.
F行代工, 換Prime下身, 換線,波箱換油, 恆星齒,換外管, 可能系新手師傅砌,手工麻麻.  d 聲好似吵左小小. Motor 底蓋仲倒轉來裝.

1.聲吵既主因系咩呢? 齒Set得不好? Or Motor 齿有磨損? 定other reason?
2.有冇其他行 可代 turn 支PTW?  GND, Red Doggy, SiGO?

Thanks for your reply.

可能新齒要run in. 係咪換完之後已經開始嘈?
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 3-2-2013 15:16 發表
可能新齒要run in. 係咪換完之後已經開始嘈?
YES, 換完打不到10場

原廠恆星齒?

Deleted

頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

其實問返經手人最直接,好过大海撈針…
頭像超出 30 kb 上限
簽名超出 100 kb 上限

回覆 4# 的帖子

應該系副廠

師兄,打唔夠10場太抽象,其實大概打左幾多匣到?
同枝槍set好左幾耐?因為我都諗住拎去tune,大家參考下

再打下先啦!

可能同我之前一樣!派仔身內膽數尺寸有出入!

upload 段片睇下.

唔係喎樓主,fcc turn 完支槍應該無聲
你係咪比人呃左呀

引用:
原帖由 Fd2 於 4-2-2013 14:00 發表
你係咪比人呃左呀
turn 完無聲   left turn or right turn

No 啦! 係 U Turn!

引用:
原帖由 Fd2 於 4-2-2013 14:00 發表
你係咪比人呃左呀
支槍應該無聲?
God Technique~~~~~~

引用:
原帖由 aramua 於 4-2-2013 17:08 發表

支槍應該無聲?
God Technique~~~~~~
人地話用左fcc 的槍
人會靚仔左,大隻左,
女會易溝左,
飯都食多左
好處多到講唔晒

51 1234
發新話題