發新話題

PTW 09 聲音有d嘈

回覆 15# 的帖子

ching
你夸左小小

tune 槍 d 野要睇下師傅有冇落心機..
冇心机既, 神級c傅都冇用啦.

回覆 17# 的帖子

師兄有冇定期抹抹油?我支max打到咁上下都有d怪聲,拆開抹完油好好多

引用:
原帖由 mlcvm 於 5-2-2013 00:40 發表
tune 槍 d 野要睇下師傅有冇落心機..
冇心机既, 神級c傅都冇用啦.
師兄,好奇一問,請問你係咪用G&P既TD grip?

引用:
原帖由 mlcvm 於 4-2-2013 00:16 發表
應該系副廠
副廠?即係咩牌子呀?

回覆 19# 的帖子

not sure. GP or KA, maybe.
我想用返原庄grip, 要留意下有冇c兄放二手

回覆 20# 的帖子

f記

引用:
原帖由 Chloroform 於 5-2-2013 01:18 發表
師兄有冇定期抹抹油?我支max打到咁上下都有d怪聲,拆開抹完油好好多
小弟不才, 未敢去拆佢

回覆 23# 的帖子

我開頭都唔敢...
其實我都冇郁過任何野,只係點樣拆就點樣裝...每拆一樣都搵相機影底(驚拆左唔記得點裝)
後來發現並唔係想像般咁難,可能小弟試過玩過0下aeg,所以就明個分別係邊...
tune槍點tune都係次要...用就係自己用,強如馬記aeg小弟亦於買番黎玩冇耐就壞...
所以小弟個人見解係唔理乜野廠乜野大師父tune過都好,開始時冇問題到玩到咁上下發現有問題時就係自己一手一腳0既最佳時機, 但始終小弟認為自己槍點都要自己撚過先最精神

回覆 24# 的帖子

agree

引用:
原帖由 mlcvm 於 5-2-2013 01:55 發表
not sure. GP or KA, maybe.
我想用返原庄grip, 要留意下有冇c兄放二手
噢,原來如此!見師兄話整槍師父將你個摩打底蓋倒轉左裝,所以好奇一問,
其實我都用過TD grip的,我記得個底蓋真係要倒轉黎裝,啲螺絲窿先對到位,
否則正常情況下,個底蓋倒轉咗,應該係對唔到窿裝唔到,可能因為咁,令師兄誤會左

另外想問師兄枝槍set好左大概幾耐先開始嘈,有冇半年或一年?因為我又係懶又唔敢自己爆波箱,所以都想揾師父幫忙幫忙

引用:
原帖由 mlcvm 於 5-2-2013 00:37 發表
ching
你夸左小小
你咪當大戲咁睇

回覆 27# 的帖子

師兄你做呢場大戲真係惹笑,令ptw版重現無限生gay,
咁有貢獻認真功德無量啊

引用:
原帖由 Chloroform 於 5-2-2013 16:07 發表
師兄你做呢場大戲真係惹笑,令ptw版重現無限生gay,
咁有貢獻認真功德無量啊
大家要一齊学習学習怎樣將時運提高先得啦!

cut左前面先可以正常裝返, 如果吾系只trigger guard 会頂住

附件

5-2-2013 21:34

發新話題