發新話題

First Variant Ambidextrous Version

First Variant Ambidextrous Version

請問各位師兄:小弟孤陋寡聞,呢個版本係咪2012既enhancement版?如果e+想入手一枝challenge kit,呢枝係咪一個好選擇?
(利申:已有...08max,一長一短兩個上身,三色筒)

http://www.redwolfairsoft.com/re ... extrous_Version.htm

引用:
原帖由 magic_co2 於 6-2-2013 02:37 發表
2012版,唔要好過要
真係咁差?......唔通真係要執散件砌!?

諗諗下有問題其實由08版已經開始有,咪又係一路鬧一路用...可惜現階段唔揀s記,自己散執仲貴......而且仲未必擔保無問題...

聽左咁多位師兄意見......照咁睇呢個version似乎係最update...

以呢個價錢入手一枝靠得住又已經係lipo ready同有埋ambidextrous fire selector既TW似乎已經係最低入場費了...

引用:
原帖由 magic_co2 於 7-2-2013 00:52 發表
其實2012版仲有一個問題係上身數,我幫朋友搞過最少5支2012版,加自己買入一個2012上身,全部都係上身入完08版筒出唔返泥,當然唔係個個2012上身都係咁,要睇你手神!
其中仲有一個2012下身用唔到pime上身,仲有一個 ...
師兄意思係2012版會用唔番08版既筒?唔密氣係因為筒既問題?
...其實有無師兄知道2012版條骨係咪真數?

引用:
原帖由 mlcvm 於 8-2-2013 18:10 發表
2013 ambidextrous gear box ?
any special?
暫時知道最special就係:ambidextrous + lipo ready......

more......

http://www.youtube.com/watch?v=sUdqIyBlu7g

Available Q2 of this year, the Systema PTW is getting a face-lift! Actual firearms manufacturers making the receivers.

唉...年廿九晚無端端入左個派仔E3身......睇黎都無要逐件散件執了......

師兄我睇中左呢條......

係.........
等緊re-stock.........

引用:
原帖由 spec.ops. 於 12-2-2013 16:21 發表

買埋個新波箱就一流喇!
就係猶疑緊s記定f記......

都諗得過,不過f記如果真係比s記嘈...到時又要買番s記gear...

引用:
原帖由 spec.ops. 於 13-2-2013 10:26 發表

冇咁橋既,f記啲野有保養架嘛,唔駛驚喎
一於你試一款,我試一款啦!
不過之前都有師兄話枝槍嘈...都係俾f記執過換過d齒...

發新話題