發新話題

[G&P] G&P custom VFC HK416C (GBB)

如果剩係改隻匣好似貴左d wor ...
signature oversize

引用:
原帖由 Terryimac 於 18-2-2013 00:22 發表
內部改用WA系統,G&P料....

引用:
原帖由 Terryimac 於 17-2-2013 23:49 發表
咁呢支野係邊度走出黎‵ga?

幾間都有賣即係唔係槍鋪自己custom
G&P custom
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

引用:
原帖由 Terryimac 於 18-2-2013 00:22 發表
一定唔只改左隻匣

引用:
原帖由 garyyanykw 於 17-2-2013 23:57 發表
好似剩係Cut咗個頂
仲有呢道

附件

18-2-2013 00:32

回覆 19# 的帖子

小弟兩個system都有,估計飛機是WA的, bolt carrier也是但chop短了,
其他似乎全是VFC原裝件, 但諗唔明點解隻GP Pmag 仲要留返組切氣碌仔
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

依枝野第一次見應該係英雄到見到,都幾個月前見到啦

引用:
原帖由 rYaN 於 18-2-2013 01:04 發表
依枝野第一次見應該係英雄到見到,都幾個月前見到啦
之前無留意,近排見好多鋪返左先知

好似有改左豬p bolt? &P匣, buffer&回膛組件
個回膛組件醒目改番長尾通樣式  只係連條bolt都cut短埋唔好睇

引用:
原帖由 garyyanykw 於 17-2-2013 23:30 發表
如果呢支改得,咁VFZ其他M4系係咪都改得呢?
如果佢啲M4,416D用得到豬p bolt+WA匣正wo

引用:
原帖由 gainax 於 18-2-2013 04:48 發表
好似有改左豬p bolt? &P匣, buffer&回膛組件
個回膛組件醒目改番長尾通樣式  只係連條bolt都cut短埋唔好睇
will it affect the recoil?

回覆 27# 的帖子

咁就唔知了, 不過睇佢係將正常版個慨念改去短尾通到,
唔知有冇師兄打過原裝V記對比下個連射效能

見火控似係V記的,
其實呢支野係咪用V記改出來傢?
只係改左hop up,Bolt及mag. stop?

引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2013 08:33 發表
見火控似係V記的,
其實呢支野係咪用V記改出來傢?
只係改左hop up,Bolt及mag. stop?
呢支係G&P用VFC果支改出嚟嘅

發新話題