發新話題

[G&P] G&P custom VFC HK416C (GBB)

引用:
原帖由 RCman 於 18-2-2013 08:33 發表
見火控似係V記的,
其實呢支野係咪用V記改出來傢?
只係改左hop up,Bolt及mag. stop?
不好意思,標提不好,已改
別人笑我太瘋癲 我笑他人看不穿

我一直唔敢入就係怕太大鑊氣,自己搞唔掂
所以好想知呢枝嘅效能如何
氣化,bolt lock, 連發 etc.
好期待師兄發佈多啲資訊
拜託喇

GP可能"參考"緊RA既生意手法去試新路向
狂出番升值版CA870似係第一步,
跟住靜雞雞忽然有GP custom 跳殼TOP...

引用:
原帖由 kai_matt 於 18-2-2013 14:12 發表
我一直唔敢入就係怕太大鑊氣,自己搞唔掂
所以好想知呢枝嘅效能如何
氣化,bolt lock, 連發 etc.
好期待師兄發佈多啲資訊
拜託喇
其實真係唔錯,你可以睇下我1#果條youtube片

引用:
原帖由 loveless 於 18-2-2013 14:19 發表
GP可能"參考"緊RA既生意手法去試新路向
狂出番升值版CA870似係第一步,
跟住靜雞雞忽然有GP custom 跳殼TOP...
如果custom完真係打得,有殼有內涵真係有可能殺出新血路,

但拎d人地有拉臣成槍攪完當自己野出其實有無問題架?
signature oversize

Bolt短左, cycle 好似快左...
有無人有原裝V記對比下呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 36# 的帖子

我就係想睇下同原裝對比

個bolt差好遠…

回覆 34# 的帖子

就咁睇片係爽
好驚佢bolt lock又係好快死
自己又唔識種鋼

回覆 38# 的帖子

好咗好多?

引用:
原帖由 kai_matt 於 18-2-2013 02:50 PM 發表
好咗好多?
係個BOLT差左....冇咁靚

引用:
原帖由 rYaN 於 18-2-2013 15:24 發表

係個BOLT差左....冇咁靚
支野咁短...後面切左果忽唔拆槍都睇唔到架啦

唔知個hopup座有無改埋呢?
signature oversize

引用:
原帖由 Terryimac 於 18-2-2013 03:33 PM 發表

支野咁短...後面切左果忽唔拆槍都睇唔到架啦

唔知個hopup座有無改埋呢?
差好遠喎師兄

回覆 39# 的帖子

咁真係有待測試,但睇返我呢隻bolt幅相,應該都頂得下

回覆 43# 的帖子

條bolt及buffer spring真係好唔同, 短左咁多
如果真係打壞左唔知有得配呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

發新話題