發新話題

再來買前問再問~

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 16-8-2007 16:08 發表

多謝咁多位c兄解答~
同馬記一樣個支d電係點放嫁呢!?~
咁如果買邊一支d電2用點!?
(因為我之前玩過一支國狗m4)
(d電係放係支槍前面)
(同國狗個支槍...我怕打隻蚊都唔痛...真係過廢......)
(支槍買左唔夠一 ...
(所以我唔會再信國狗的東西)

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 16-8-2007 16:08 發表

多謝咁多位c兄解答~
(d電係放係支槍前面)
(同國狗個支槍...我怕打隻狗都唔痛...真係過廢...)
你果枝係膠波箱就梗係啦,我都玩過,唔洗幾耐就掃齒
而家我枝國產電動MP5K-PDW打,係用金屬波箱,金屬齒輪
力度同馬記有得比
信不信由你

引用:

多謝咁多位c兄解答~
(d電係放係支槍前面)
同馬記一樣個支d電係點放嫁呢!? ------> see the pics
咁如果買邊一支d電2用點!? -------> almost the same, but the shape of the battery would be different~  

引用:
原帖由 mujiadam 於 16-8-2007 09:47 發表
豬標 一出盒唔係 1.2J
係唔知幾多J.....一面的試過...二面又試過...最死係....把CQBR...底邊
咁神奇架
我用機試過枝最齋既m4乍
又係時候update下自己
你所講唔同力係同款都唔同力定唔同款就唔同力 ?

PS: thanks

引用:
原帖由 登艇友 於 16-8-2007 16:52 發表

咁神奇架
我用機試過枝最齋既m4乍
又係時候update下自己
你所講唔同力係同款都唔同力定唔同款就唔同力 ?

PS: thanks
裝嵌時隨機抽取不同力度既彈弓,然後畀人玩抽獎

引用:
原帖由 Northwood 於 16-8-2007 17:00 發表

裝嵌時隨機抽取不同力度既彈弓,然後畀人玩抽獎
我記得olka話過有2個VER
120% &150%

其實GP係邊度出產?

引用:
原帖由 lcy0069 於 16-8-2007 18:56 發表
其實GP係邊度出產?
HK

引用:
原帖由 Kane 於 16-8-2007 19:03 發表

HK

我仲以為係外國野來先XD

咁wa同we又係分別係邊度出產?

引用:
原帖由 yeungm 於 16-8-2007 16:46 發表

同馬記一樣個支d電係點放嫁呢!? ------> see the pics
咁如果買邊一支d電2用點!? -------> almost the same, but the shape of the battery would be different~  
多謝yeungm大大幫助我這新手~

引用:
原帖由 lcy0069 於 16-8-2007 20:45 發表
咁wa同we又係分別係邊度出產?
wa係東瀛,we係台灣...

引用:

多謝咁多位c兄解答~
(d電係放係支槍前面)
想知痛唔痛打隻狗隻狗都唔會話你知, 想知就買返黎槍咀對大脾"拍" 兩槍就即刻知|)

引用:
原帖由 於 16-8-2007 21:29 發表

想知痛唔痛打隻狗隻狗都唔會話你知, 想知就買返黎槍咀對大脾"拍" 兩槍就即刻知|)
有人打動物的話我會想報警...

回覆 #28 蛇 的帖子

一時手快快打錯野~"
是打隻蚊哦XD"

發新話題