發新話題

[GHK] AKM......改改改..!

引用:
原帖由 hei-c 於 15-3-2013 16:00 發表
C兄,我都想訂呢個gasblock
唔個ghk條barrel幾粗呢?因為我想改落kwa度又驚訂左返黎唔岩裝
Thx
今晚返去卡一卡,話你知..

外管odaan大哥講左15.5mm

大哥..你就做研究..我就係比人研究..

睇完醫生..靚仔返晒...

換埋..真係唔該晒..H牌...

引用:
原帖由 sam524 於 19-3-2013 23:40 發表
所以師兄條骨係搵朋友幫手寄番黎?
係呀..Ching..

引用:
原帖由 red_ant_tony 於 31-3-2013 10:49 發表
Thanks for sharing. I would like to ask how many versions of AKM has GHK released and what are their improvements? Thanks.
這裡看看
http://samoon.com.tw/gbb-airsoft-gun/ak

引用:
原帖由 mohaa2500 於 7-4-2013 23:30 發表
好正

http://i1298.photobuck ...
好野..!
師兄條尾通是否TAF,如果係就小心D因為佢個扣位係鋁做,如果你去打GAME支槍太重可能會跌槍.

引用:
原帖由 怒人甲 於 8-4-2013 00:28 發表
師兄請問準星同外管邊度有賣?是否直上?thx
師兄..準星應該係TAF可直上,條管應該要搵人車牙..
我想要個..Magwell

引用:
原帖由 怒人甲 於 8-4-2013 17:07 發表
TAF 好似話唔拆散賣, 一定要全支custom 甘買,
呢個magwell 我鍾意, 好過一大塊個d, 所以我支支ak 都冇裝...
無理由..我都係就咁買...

引用:
原帖由 RCman 於 8-4-2013 17:22 發表

呢個Magwell我也很喜歡,能在那兒入手呢?
師兄...圖中的AK似係真鐵哦
外國至有..係真鐡..就係個Magwell產品相...

引用:
原帖由 Wailokf 於 8-4-2013 18:18 發表
it's nice,where can we buy this?any brand name it have?
SOLAR TACTICAL AK47 MFER
不過成3百蚊..好似太貴..

引用:
原帖由 怒人甲 於 8-4-2013 22:55 發表
即係甘,復活假去台灣順便上TAF 我親口問前節一set 有冇,跟住大佬豪走黎話前節吾賣,算,我都暫時吾整,反正依家都幾支,所以玩下其他野先^^

H 牌個選擇掣要就位屈小小先入到safety
咁奇怪...真係估佢唔到...

引用:
原帖由 NormalShooter 於 13-5-2013 14:06 發表
見到都想轉行玩tactical AK GBB
轉啦..樣樣都玩吓...

引用:
原帖由 lekch 於 15-1-2014 17:46 發表
容許我借post問一問
請問LCT尾托 木件可否直上GHK到?
因為我想改支AKS74
Thx
Ching AKS74是摺托.點可以改木尾托.?

引用:
原帖由 lekch 於 15-1-2014 18:44 發表

我係想改做aks74
台灣果邊有教用ak74u去改aks74
不過我想試下用ak74m去改 塑料柄換摺托 膠件換木件
就係唔知道LCT件岩唔岩用
用LCT件改應該無問題.但我想問吓你支AK74M個頭有無下垂.?

發新話題