發新話題

國狗d95大戰馬記mp5

國狗d95大戰馬記mp5

http://www.youtube.com/watch?v=HS2kv8gytK8
國狗支槍.....2個字無言= =
果然真係一分錢一分槍!
唔好亂買平東西哦!!

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 16-8-2007 16:16 發表
http://www.youtube.com/watch?v=HS2kv8gytK8
國狗支槍.....2個字無言= =
果然真係一分錢一分槍!
唔好亂買平東西哦!!
你講既野就o岩一半,兩枝野既力都係咁弱,因為呢D槍係比小朋友玩,亦即係馬記既boys版,size係真槍既4分3,有MP5/M4A1
如果真正係國狗既話,打人都係痛,一樣射得咁快,同樣用金屬波箱,同樣用金屬齒輪,size同真槍係1:1,
拆法同馬記一模一樣(雙鐘電槍除外),彈匣可以同馬記共用
價錢多數係起$1xxx-$3xx左右,視乎你買既槍係點樣
但係國雞就係用膠波箱膠齒輪,威力連一面都冇,冇幾耐就打壞兼掃齒,而且D配件唔可以好輕易更換(因為槍身係左右分體),彈匣不可與馬記匣共用
價錢就只需$200或以下

其實國狗並唔係你講既咁差,因為我係有玩過國雞,最後因為全部壞曬,丟左
而家我枝國產galaxy MP5K-PDW 好爽,換左I記電一樣射得咁快,同樣用金屬波箱,同樣用金屬齒輪,
換左金弓彈匣上彈非常暢順,威力足夠,一槍穿到一面再裂多一面

希望呢個回覆可以令你對國狗既認識有幫助

PS:你post錯區

引用:
原帖由 Northwood 於 16-8-2007 22:03 發表

你講既野就o岩一半,兩枝野既力都係咁弱,因為呢D槍係比小朋友玩,亦即係馬記既boys版,size係真槍既4分3,有MP5/M4A1
如果真正係國狗既話,打人都係痛,一樣射得咁快,同樣用金屬波箱,同樣用金屬齒輪,size同真槍係1 ...
多謝C兄的指教哦"
我以後會小心自己的行為哦XD
同唔會再輕視國狗(唔會買XD)

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 16-8-2007 23:42 發表

多謝C兄的指教哦"
我以後會小心自己的行為哦XD
同唔會再輕視國狗(唔會買XD)
你玩過國狗就知道國狗有幾正,GP既槍都係起大陸到組裝既姐
尤其玩金弓,司馬,boyi既槍,呢三間廠既槍被認為全部國狗廠之中最佳既三間廠
不過都係果句:買任何槍都要試槍(馬記例外)

引用:
原帖由 Northwood 於 16-8-2007 23:54 發表

你玩過國狗就知道國狗有幾正,GP既槍都係起大陸到組裝既姐
尤其玩金弓,司馬,boyi既槍,呢三間廠既槍被認為全部國狗廠之中最佳既三間廠
不過都係果句:買任何槍都要試槍(馬記例外)
C兄又令我學會不小槍的知識了
多謝哦
但係點解買馬記槍唔洗試嫁!?

引用:
原帖由 nelsonkwok00 於 17-8-2007 00:50 發表

C兄又令我學會不小槍的知識了
多謝哦
但係點解買馬記槍唔洗試嫁!?
馬記質素係控制得比穩定

引用:
原帖由 Northwood 於 17-8-2007 01:02 發表

馬記質素係控制得比穩定
一樣要試,否則中招果陣真係得啖笑

回覆 #6 Northwood 的帖子

其實試左都冇壞嫁

錯區.....

引用:
原帖由 Kane 於 17-8-2007 02:33 發表
錯區.....
對不起哦
這個問題早知了= =
多謝C兄拍點指點

引用:
原帖由 Northwood 於 16-8-2007 22:03 發表

如果真正係國狗既話,打人都係痛,一樣射得咁快,同樣用金屬波箱,同樣用金屬齒輪,size同真槍係1 ...
$1xxx-$300!?

引用:
原帖由 豬肥 於 17-8-2007 14:21 發表

$1xxx-$300!?
國狗M249已經超過1000
國產MP5K最平390左右

發新話題