發新話題

[others] 某廠將要出的Full scale MP7

你吾係好LIKE有人憤世嫉俗抨擊商品化MA????

新款槍=印度神油.吹到N咁勁,响亮商標不明廠家,無科學驗證兼品質成疑,黃色雜誌宣傳,一味講到好專業,男人吾買吾得ge四川辣焦水.係硬ge始終會硬,否則Long John卒左都side氣

我凳D買左ge人吾抵.改X改Y鋼乜鋁七原來錯比例錯size,咁ge低級錯誤豈不是丑聞?!

我係到講因為呢度D人有水準,呢度有自由夠開放

引用:
原帖由 mk23 於 3-3-2013 02:10 發表
大佬呀.
張相係WGx係FB post出來,裹面講到明係Umerax出la.

比多張相看

上面係KWA,下面係真野.
呢幅相激N死人,後段短左槍窄左,畫cad個D真係食共共咯

講開又講.
之前KWA都算了,出早左Marui一兩年. 就當她們無實品看圖來抄.
但最離普係Marui,意然用返電槍數個穀,連marking都一樣,真係....

無全長你點看圖來抄點計scale???無全長你都知rail size掛?!無rail size都知子彈尺寸掛?!火帽你又啱wor....即係漏計全長,條數close吾到

我DIY吾叻,不過DIY開..........看官再看一次我上句寫的次序,你就明白我講乜

仲有,很多小廠同雜誌吹到海嘯咁勁.故事教訓我們,錯得足夠大,大把人爭住圓謊做幫兇.MP7如是,樓價如是,美金如是.

幸好我對現代槍(after 2000)免疫,其他人就.....RIP la

我就等埋枝....SMG-8先啦, 以知個報價靚到呢~~~

引用:
原帖由 queen 於 3-3-2013 03:31 AM 發表
我都係咁話

回覆 7# 的帖子

我kwa, marui都有
如果買埋呢枝,應該會放馬記

回覆 14# 的帖子

今次我都跟隊扮唔識=)

回覆 16# 的帖子

哈哈
起初唔講真係唔知錯size,所以入咗Umarex
之後知唔啱size, 但係馬記後座力無法抗拒,又入埋
如果而家v牌唔大鑊氣,就放馬記入多枝v牌

回覆 17# 的帖子

吾知Umarex 幾時會出mp7 .22 尼

引用:
原帖由 queen 於 3-3-2013 03:31 發表
Smg8有左報價?!

引用:
原帖由 Tekkno 於 3-3-2013 08:17 發表
吾知Umarex 幾時會出mp7 .22 尼
應該冇機會
我生得聰明得罪你咩!!!

要放好放,否則到時一街都係

其實 KSC / Marui 個抄個size 係380mm/590mm 係MP7 size, 而MP7A1 係大把咗.

一係就出返MP7 body 同 stock 就搞掂

引用:
原帖由 Gin 於 3-3-2013 13:28 發表
其實 KSC / Marui 個抄個size 係380mm/590mm 係MP7 size, 而MP7A1 係大把咗.

一係就出返MP7 body 同 stock 就搞掂
問題就係你出左之後, 人地都會_你入面份野
我生得聰明得罪你咩!!!

發新話題