發新話題

[others] 某廠將要出的Full scale MP7

V 牌的 GBB 信心有限,暫時都冇邊把代表作...

不過佢都算有心KEEP 住改善。VFC 講真D 槍真係好正.. 外觀黎講... 個擔我唔係好高要求,有番 GP , KA 原裝咁上下耐用性就滿足了。

引用:
原帖由 Dave 於 3-3-2013 13:59 發表
V 牌的 GBB 信心有限,暫時都冇邊把代表作...

不過佢都算有心KEEP 住改善。VFC 講真D 槍真係好正.. 外觀黎講... 個擔我唔係好高要求,有番 GP , KA 原裝咁上下耐用性就滿足了。
代表作咪416 lo,

416係令wargame 界團結既好物
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 Gin 於 3-3-2013 13:28 發表
其實 KSC / Marui 個抄個size 係380mm/590mm 係MP7 size, 而MP7A1 係大把咗.

一係就出返MP7 body 同 stock 就搞掂
MP7同MP7A1吾同size?
咁我鬧錯人

咁輪到H&K玩野了

MP7 size

附件

3-3-2013 16:15

引用:
原帖由 Gin 於 3-3-2013 13:28 發表
其實 KSC / Marui 個抄個size 係380mm/590mm 係MP7 size, 而MP7A1 係大把咗.

一係就出返MP7 body 同 stock 就搞掂
天大誤會!!!依家基本上證實mp7係420mm長,mp7a1係415mm長!!mp7a1唔會大過mp7!!!!

又到新廠出問題?!咁下面幅圖點解釋??????

[quote帖由 Gin 於 3-3-2013 16:15 發表
MP7 size [/quote]
正,其實小弟鐘意mp7多過mp7a1
個grip 靚好多

買左KVVA或馬記都冇必要放, 因為買呢兩支既人多數都係為性能&穩定性而買佢(即係實用玩feel落場)
以VFZ以往GBB睇到既QC&設計, 性能&穩定性無可能做得比上面好, 只有仿真度和質感可以超越佢地,
所以仍是穩定落場KVVA&馬記較好 , VFZ玩樂收藏較好 , 馬記同KVVA都買左又想入VFZ, 咁可以放是但放走一支嗱

引用:
原帖由 小鬼182 於 3-3-2013 20:58 發表

天大誤會!!!依家基本上證實mp7係420mm長,mp7a1係415mm長!!mp7a1唔會大過mp7!!!!
其實H&K個官網都寫MP7A1係長 415mm, 官網可信過馬記&KVVA吧

wah....咁即係點???

引用:
原帖由 mk23 於 3-3-2013 02:10 發表
大佬呀.
張相係WGx係FB post出來,裹面講到明係Umerax出la.

比多張相看

上面係KWA,下面係真野.
呢張相真係好好証明到尺吋分別

即係邊個係啱呀??????

引用:
原帖由 sovietarmy2012 於 4-3-2013 07:12 發表
即係邊個係啱呀??????
友台有師兄貼過另一張相,兩張相加官方&其它網上資料,應該有個大概答案 (帶頭盔先,小弟無實物唔敢肯定)

引用:
原帖由 jn_jona 於 3-3-2013 13:21 發表

Smg8有左報價?!
有人報咗啦.......靚價!!!!!!

發新話題