發新話題

Made in England - 大家估吓有咩嚟緊??

Made in England - 大家估吓有咩嚟緊??

萬事俱備,只欠東風。加多套快速子彈 clip ,裝備就到齊,但支槍重等緊,快喇。

大家知道係咩槍嗎?

買呢支槍我比較硬頸,澳洲、印度等型號有好多,我係都要英製的,所以要等耐啲,最快兩個星期就可以到手了。

附件

7-3-2013 03:03

7-3-2013 03:04

Enfield SMLE MKIII

引用:
原帖由 match_man 於 6-3-2013 17:45 發表
Enfield SMLE MKIII

聯絡幾間專賣 milsurp 的大店,同一間美國出名專做 enfield 生意的槍店,都冇貨,其中一間有,但要花兩個月時間整理、清潔。而家 bid 緊一把,希望中到啦!!!

師兄我今個星期六準備去攞支印度smle wor,咁啱啊,師兄你盒privi 係邊度買㗎?我週圍都搵唔到ppu 8mm 同 303 啊

引用:
原帖由 Tekkno 於 6-3-2013 20:26 發表
師兄我今個星期六準備去攞支印度smle wor,咁啱啊,師兄你盒privi 係邊度買㗎?我週圍都搵唔到ppu 8mm 同 303 啊
冇喇,本來聽日落 bid 的一支 smle,幾個鐘前俾人 buy it now 買咗,而家要再搵過。估唔到而家要搵支槍都咁難,幾個月前周街都係冇人吼的。

兩盒 PPU 喺 sgammo 買的,最後兩盒都俾我買咗了,你真係要慢慢搵,咩 online shop 都搵,而且係要一日 check 兩次,一有貨幾個鐘就會俾人掃晒。

http://www.fivesevenammo.com/shop/page4.html

呢度有貨,8mm 同 .303 都有,貴少少但都叫有貨。

引用:
原帖由 lululam 於 7-3-2013 09:49 發表

冇喇,本來聽日落 bid 的一支 smle,幾個鐘前俾人 buy it now 買咗,而家要再搵過。估唔到而家要搵支槍都咁難,幾個月前周街都係冇人吼的。

兩盒 PPU 喺 sgammo 買的,最後兩盒都俾我買咗了 ...
而家sgammi基本上咩貨都無
你俾嗰個網要二十一歲先可以買啊

引用:
原帖由 Tekkno 於 6-3-2013 21:54 發表

而家sgammi基本上咩貨都無
你俾嗰個網要二十一歲先可以買啊
完來呢間嘢 NY 都唔買得,等我重 bookmark 咗佢... delete 得啦!!

幫幫手,見到有 BRITISH SMLE NO.1 MKIII 的話,話聲我知,我怕 04/15 後 NY 唔可以 transfer。如果去開槍店順便問問,有貨的話可唔可以寄去 NY (唔係 NY City,係 NY State)。

Thanks!! 搵到 ammo 話你知。

回覆 8# 的帖子

Okay Ching, i can ask for you...
same with California after 2014 all C&R must go thru 01 FFL

發新話題