發新話題

[G&P] GP WOK M4A1 KIT請教

應該咁諗, 到底有咩part唔駛換, 因為入面大部份都啞鉛

如果要換最好一次換哂, qrx果度有賣叫 precixion prxduct既brand

佢d補品都係直上

我果支都係wok, 而家變成咁

另外, 你可以參考下
http://www.civiliangunner.com/cgf/viewthread.php?tid=113567

http://www.gasguns.info/forum/viewtopic.php?f=2&t=10248
佢有part係整錯左, 你真係要睇左先

個人感覺wok套kit除左連發司牙, 都同原裝鎚之外, 其實都唔難

不過有d part就要用暴力, 好似delta ring

仲有, 記得加buffer落尾通

同埋, 唔知點解原裝selector係好緊, 但我換左鋼果個又鬆番

如果唔想食水深, 你可以去d雜貨店買d類似大細既橡膠圍, 再diy

我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 loki 於 11-3-2013 13:45 發表
Thank you 請問師兄套bolt係咪要換埋鋼去比較好?
bolt唔駛急換

但唔好禁網球拍, 用power stroke既方法reload

引用:
原帖由 enochtam2 於 11-3-2013 22:40 發表
其實GP WOK 套原裝件都已經好耐用
打爛左先一次過換鋼都OK
我諗樓主應該係想一次換哂, 費是打爛左再換, 又要裝多次

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2013 17:47 發表
撘單想問問, 唔知市面係咪得番青蛙花既kit?
Navy同Marine 短管kit有冇機會仲有? 唔該師兄
我見好似得番2套

1套係青蛙, 一套係magpul

引用:
原帖由 gainax 於 12-3-2013 21:51 發表
magpu!版個價唔吸引,我又重覆有個份托所以想搵普通kit, 無就放棄了
其實我一路想知, 到底其他kit係冇得賣定唔再出

發新話題