發新話題

香港入口閹槍問題

仟奇唔好就咁寄奄槍翻來!捉到好大鑊!等同無牌或非法走私軍火及槍械!
近呢十年所有外國入口奄槍批牌嚴格了好多(因為全支由出廠真槍奄做公公槍)政府好擔心奄得唔乾淨切底會再有翻生可能性!又有好多舊奄槍連牌唔比轉手!所以奄槍以不再太受歡迎,價錢貴,入口申請牌照麻煩,分分鐘奄到成支實芯鐡冇一樣部件能活動得!槍主身乾一刀眼見既!可能支槍到你手出到牌時以經搞到奄奄一息到冇曬引!又唔可以帶出街又要年年續牌費!

你買支GA仔BobbyFix M4 dummy慢慢拾啲料整靚就重正過買支美國馬仔M4奄槍! 買支井性M4 GBBR重像真過支舊牌老奄M4!

本地奄槍現今冇乜市場!

如果GA仔有Dummy? 買GA仔dummy慢慢拾重好!

我地用騳星潻同泥膠(原子灰(筆地))幫支GA仔槍化妝!重正過真奄槍!

引用:
原帖由 hongkongarms 於 14-3-2013 09:13 發表
試下去斜路頂間槍店問下,它們是有手做的仿真玩具槍賣.你所要的型號它們是手做出來.唔知道賣曬未?我見過實物真假難分.1:1,但是不能夠發射任何投射物.只是Dummy only.
錢錢錢錢!只係冇錢!有錢call架van仔來裝貨!

只係銀包唔聽話!

引用:
原帖由 Shan10 於 14-3-2013 02:13 發表
有冇圖奉獻下呢 ?

等小小時間! 整好支G3K就會影"泥膠扮鐵槍"出來比大家笑下

引用:
原帖由 winston05 於 14-3-2013 10:14 發表

No way one can touch RS receivers without proper license and paper work. Even it is just a lower and stripped.
If I could somehow get a FFL AR15 upper / lower receivers! I would sell it out for HK$20,000.00 May be more! Than I can buy few INOKATSO M4 GBBRs!

You don’t reason! You bargain! Give them red lucky money! Then most likely you be free all the time!

發新話題