發新話題

[G&P] 越戰經典---Colt CAR-15

引用:
原帖由 hansoncheung 於 16-3-2013 10:54 發表
師兄支 car15 的確正。恭喜入手好槍。 看了圖之後,小弟有好奇一問, ching 支 gp 個buffer retainer 同lower receiver 均採用真槍設計, 而支 bolt 也有裝了延長零件。 與一般的gp gbb 不同。難道 gp 改用真數??請 ...
豬P呢支同M16VN 係真數, 應該係仿派米
所以係抵玩左

引用:
原帖由 hansoncheung 於 16-3-2013 10:54 發表
師兄支 car15 的確正。恭喜入手好槍。 看了圖之後,小弟有好奇一問, ching 支 gp 個buffer retainer 同lower receiver 均採用真槍設計, 而支 bolt 也有裝了延長零件。 與一般的gp gbb 不同。難道 gp 改用真數??請 ...
GP 在2011年唔知發乜野神經, 忽然出左呢支號稱真數身的car-15. 定價在2千以下. 槍身當然唔係billet CNC.
隔左一排, GP用同一組身再出埋全鋼件VN. 定價在3千以下.

只此兩款. good stuff, almost like a best kept secret...

引用:
原帖由 kai_matt 於 16-3-2013 11:11 發表
點搞點搞
請笠兄點明小弟
你睇番上面方師兄俾你o個張圖
你o個bolt stop現在係裝少左粒鋼的~~

引用:
原帖由 loveless 於 16-3-2013 11:18 發表

GP 在2011年唔知發乜野神經, 忽然出左呢支號稱真數身的car-15. 定價在2千以下. 槍身當然唔係billet CNC.
隔左一排, GP用同一組身再出埋全鋼件VN. 定價在3千以下.

只此兩款. good stuff, almost like a bes ...
個時越戰系列已經上有B0MBER,V1PER, 低價有我們, 佢再賣以前WOC既價唔多會有人要
豬P都算有誠意, 復刻CAR15 ,兩支個價唔貴, 真係買兩支個價都未夠錢買B0MBER

回覆 18# 的帖子

笠兄未睇哂
我換咗鋼bolt stop喇

回覆 19# 的帖子

所以我前日research, 知gp有
尋日格完價,即買

回覆 17# 的帖子

不過gp啲匣好差
我喺e何b試咗七八隻匣先終於有一隻唔漏

Btw, prowin第二代短匣落gp係咪要執?

我有Prowin二代短匣,不過我無CAR15
只有GP其他M4系,裝過入我的GP及KA都用到無問題。
上年"依興趣"做8折時買,GP價錢買到Pro-win平好多。
我記得GP CAR15初出時,係有一批成鎗已跟ProWin短匣的。

附件

16-3-2013 12:15

回覆 23# 的帖子

跟prowin嗰個無貨
但係有槍有淨匣,你話神唔神奇

E何b而家四舊頭一隻,去朗哥度平n多

如果唔使執就好喇=)=)

回覆 17# 的帖子

原來如此,謝謝Loveless兄解說。

ProWin短匣已入手
遲啲再補相
我睇下up唔up到片上黎

引用:
原帖由 kai_matt 於 16-3-2013 14:25 發表
ProWin短匣已入手
遲啲再補相
我睇下upup到片上黎
丁丁聲?
你要既聲係CHUK...CHUK, CHUK...CHUK, CHUK, CHUK....

嘩 ! GP 呢支 car-15 外型做得好正 , 價錢都好吸引

引用:
原帖由 kai_matt 於 16-3-2013 12:01 發表
不過gp啲匣好差
我喺e何b試咗七八隻匣先終於有一隻唔漏

Btw, prowin第二代短匣落gp係咪要執?
原來尋日喺何B不停試GP匣嗰個你嚟
BTW買支嚟改XM177都好喎

回覆 29# 的帖子

師兄係整槍嗰位?
可以直接買啦

發新話題