發新話題

[G&P] 越戰經典---Colt CAR-15

BOLT LOCK好似冇種到鋼
我生得聰明得罪你咩!!!

引用:
原帖由 kai_matt 於 16-3-2013 01:53 發表
其實我聽日入埋短匣都會將佢上神枱
得閒先玩一匣半匣
我諗唔會咁快死.....

最重要係我唔識自己搞x!!
當然冇咁易啦, 我只係好奇點解好似少左d野

btw, 係咪覺得個座少左d野

因為我砌完套kit冇耐佢就爛左扣住mag catch個位

引用:
原帖由 kai_matt 於 16-3-2013 02:17 發表
咁樣加粒鋼喺bolt stop度就ok?
其實換鋼bolt stop解唔解決到?
Thx
我果粒係原比我就係咁

換鋼當然解決到, 都係最有效既方法

至於最理想既...你會發現買槍筆錢只係用黎買個身
-------------------
其實唔係落場槍既話, 你大可以打到爛先換, lock左bolt最好拉桿放bolt

引用:
原帖由 kai_matt 於 17-3-2013 00:06 發表
With ProWin Ver.2 short mag

好似馬記mini版m16

引用:
原帖由 ga中nax 於 19-3-2013 19:45 發表
講起執Bolt lock, 小弟都有條屎橋, 但要睇睇支槍咩程況先啱用,只當參考唔好揾我  
就係執bolt stop座&匣頂杆

Bolt lock運作係因彈匣冇bb彈, 匣頂杆會彈起頂起bolt stop掣而Bolt lock,
但到最 ...
其實唔磨個L位都會刮到

下邊係撞到bolt lock
上面係撞到隻匣推彈條野

引用:
原帖由 gainax 於 19-3-2013 21:20 發表
飛機底口小小刮到邊位無乜影響, 刮到去"口"入面先漏走啲氣 前面上彈杆我支冇乜事,
其實WA設計到咁又難怪, 因為真鐵個bolt stop係頂住bolt頭下面,
GBB照跟就唔太可行, 因行程過長同到上彈杆"蝕", 所以估佢就 ...
所以wa system真係存在住好多理想同現實既問題

發新話題