發新話題

[WA] 購買 WA STSTEM M4一問

以自己過往經驗,
講幾多寫埋論文都冇用
通常第一支槍都係送死居多

有一樣野係好得意既事實:
有時我地用左無盡精力時間金錢得出黎既結論
係要確實地、無盡地瀨過屎至感受得到
所以對第一次買槍的朋友, 某程度上係無意義的

所以我通常叫人買KSZ, 唔鬼好煩.
自己就同WA 無了期打工...

引用:
原帖由 gainax 於 7-4-2013 06:35 發表

不如大家轉玩KSZ,平放哂堆WA仲好
冇可能.
KSC 得一個採吋, 唔夠自尋煩惱
係WA至可以帶俾你呢件唔fit、o個件塞唔入、長左短左高左高矮左既樂趣

引用:
原帖由 laiwangkai 於 12-4-2013 17:31 發表
搭單一問THX~
井勝唔知11定12年版
用咩飛機好
同點分咩年版??
好多師兄會改用enegy膠飛機.
井勝下身係一個英文字母加6位數字作流水號, 2010年之前係S字
2010開始用W310作開頭, W311即是11年

但我從未見過W312...

引用:
原帖由 laiwangkai 於 12-4-2013 18:06 發表
師兄我係咪買到假野...
W312024....
我係話我未見過姐
KWS有擺出來的都仲係11

回覆 47# 的帖子

就o甘睇相又唔似係搞鬼野.

你可以卡下條上身骨有冇做窄左
或下身bolt stop位置有冇車到亂七八糟

井勝既混亂, 我覺得係來自佢老闆做生意既手法
簽左cybergun後道理上一切受條約管住, 更加唔係井勝一貫作風.
於是ino同cyber發生了好多磨擦
所以好多騎呢野發生左

從生意角度去睇, 諗下呢個邏輯:
11版對比10版係有唔少改動.
流水號減去年份後只有3位數, 即係999支
如果全球到今產量都未過999碌, 而賣到2013年仲有貨, o甘開發成本真係食得蕉...
意思即係, ino廠一定有好多未裝組既槍件. 如果用ino品牌, 就要跟cyber合約既遊戲規矩, 而呢樣係ino老闆極唔願做的事.

我估RA既M4, 某程度上就係檯底傾生意後既結果.

引用:
原帖由 hung 於 15-4-2013 21:57 發表
嘩 ! 豬皮 woc m4 ras gbb rifle 要成 $ 5200  我情願加多幾舊買支 prime 身( boomber ) 內件仲係豬皮鋼件添
樓主寫既價, 似乎都係從網上睇番來的N年前定價...

發新話題