17 12
發新話題

新手問關於eagle d野..

新手問關於eagle d野..

其實eagle d野係咪真係有佢所講既"保養"?

定還是只是吹水???

唔該哂~~

轉投醫稿懷抱?

有,Lifetime warrinty.
你只要將損壞了的寄回原廠就可以修理.
(當然你要比兩程shipping la.)

引用:
原帖由 mk23 於 23-8-2007 14:22 發表
有,Lifetime warrinty.
你只要將損壞了的寄回原廠就可以修理.
(當然你要比兩程shipping la.)
shipping分分鐘可以買個新野
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

引用:
原帖由 皇家御貓 於 23-8-2007 14:24 發表

shipping分分鐘可以買個新野
a3既2程shipping...

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 23-8-2007 15:39 發表

a3既2程shipping...
正確 佢就係買你怕.
同埋擺明美國自己入面d shipping先值.

其實eagle有什麼會易難??
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 23-8-2007 18:10 發表
睇尼係數主個a3 pack 爛左...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 高!高!高! 於 23-8-2007 18:10 發表
唔一定eagle.
其他gear都一樣
最易爛 拉鏈, 膠扣 同埋 molle d "巴榴"

Yes.
鬼叫香港無正式代理0羊.
像surefire有18F代理的,你枝電筒有什麼問題,她都會幫你拿去整,幾好呀..(雖然要等好久)

個a3底果2個尼龍帶圈..係從未負重下爆線..

這個可以街市亞姐攪,
我比佢地改過幾個pouch,好得,
實淨之餘,車線仲同我車返一樣色,
跟足原廠車工.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 24-8-2007 00:49 發表
這個可以街市亞姐攪,
跟足原廠車工.
送番原廠既分別...不過係一個係街市阿姐,一個係老外外姐...

引用:
原帖由 mk23 於 23-8-2007 21:31 發表
Yes.
鬼叫香港無正式代理0羊.
像surefire有18F代理的,你枝電筒有什麼問題,她都會幫你拿去整,幾好呀..(雖然要等好久)
18/F 唔係EAGLE亞洲總代理咩?

引用:
原帖由 高!高!高! 於 24-8-2007 00:49 發表
這個可以街市亞姐攪,
跟足原廠車工.

軍規線同民用線有分別ga wor???

17 12
發新話題