發新話題

有P90既人入

father39~me11

引用:
原帖由 HaNsEn 於 24-8-2007 21:34 發表
father39~me11
11歲識上CGF!?
阿公!!!快d俾個水蓋佢啦!!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2007 22:24 發表

11歲識上CGF!?
阿公!!!快d俾個水蓋佢啦!!!
9歲入大學都有啦...

你識上網先定入到大學先?

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2007 12:17 發表

......放邊呀...身上既邊度...
your vest

引用:
原帖由 HaNsEn 於 24-8-2007 22:53 發表

your vest
我抓狂吧!!!我就係問放咩vest ar!!!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2007 22:56 發表

GUARDER M.O.D. 戰術背心

引用:
原帖由 adrianyahk 於 24-8-2007 22:56 發表

P90匣有出molle匣袋架~再唔系咪大"比"匣袋....上網揾下就有啦!!跟本唔系問題~

引用:
原帖由 bravohk 於 24-8-2007 23:10 發表

P90匣有出molle匣袋架~再唔系咪大"比"匣袋....上網揾下就有啦!!跟本唔系問題~
問題係個look... 放腰會唔會跪唔到...?

引用:
原帖由 HaNsEn 於 24-8-2007 11:14 發表

TR灰D架
師兄你都幾九唔搭八~你話紅點版系唔系上彈有問題,我回你話兩支槍個身一樣...我意思系兩支槍系一樣!!咁上彈唔順關唔關紅點版同TR事呢???你就話個身灰D...唔通我色盲睇唔出咩~真系啤啤聲....

TR is new 紅點版is not new

引用:
原帖由 HaNsEn 於 24-8-2007 23:18 發表
你up咩呀

TR係戰術魚骨/鏡橋...唔係紅點

引用:
原帖由 HaNsEn 於 24-8-2007 23:18 發表
No ah....a new built-in (2nd generation) red dot version for MARUI P90 have been launched after the TR version .
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 bravohk 於 24-8-2007 23:16 發表

師兄你都幾九唔搭八~你話紅點版系唔系上彈有問題,我回你話兩支槍個身一樣...我意思系兩支槍系一樣!!咁上彈唔順關唔關紅點版同TR事呢???你就話個身灰D...唔通我色盲睇唔出咩~真系啤啤聲....
你要記住你同緊個11歲講野,要比d耐性架

引用:
原帖由 ZaMaR 於 24-8-2007 23:25 發表

你要記住你同緊個11歲講野,要比d耐性架
yes yes~~

你老豆想玩唔自已上黎?
點解要你做打手?佢系咪有少少問題?
呢個年代 30靚40歲既大人應該大多識用電腦*貧窮既除外*
既然你11歲懂得用,你點解唔教你老豆上網?佢未到4張 應該都未同呢個時代脫節
你唔好話佢連上網都唔識吧?

叫你老豆上黎同我地講
叫佢如果想玩既,唔好找個仔黎做打手比人插,這不是一個男人應有的行為

發新話題