17 12
發新話題

[VFC] VFZ優化服務一問

VFZ優化服務一問

小弟想問下香港有冇類似台灣VFZ嘅優化服務?
小弟支G36K比代理整左四個半月,
返黎都仲有一大堆問題打唔到...
因為問題太多,小弟學藝未精處理唔掂,
想搵人一次過搞掂可以落場打,
又唔想再等多四個幾月先見返枝槍...

小弟見台灣冇屋頂果邊,
VFZ原厰優化只收200台仔,
又只係7日就完成,
所以諗住暑假去台灣旅行果時順便拎埋去整,
唔知師兄建唔建議咁做?又或者有其他更好嘅方法?
唔該哂~~

you cant bring a gun there
GLOCK 18C

試下拎去俾qrx整

QRX...bad service
GLOCK 18C

引用:
原帖由 enflame97 於 5-5-2013 20:03 發表
do you mind sharing your experience?

定係你掂個玻璃箱比人罰錢?

引用:
原帖由 enflame97 於 5-5-2013 20:03 發表
X2。拆散我支絶版P08砌唔返,連句sorry都無!

願聞其詳

引用:
係QRX發生咩事呀
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

QXF 好好人有禮貌, 又有責任, 又好手工, 比起其他槍店好得多, 先唔好講態度, 起碼唔會D 野冇消冇息, 到貨又唔出聲...好似十幾樓個D 甘...
你的日子如何,你的力量也必如何

我真係想聽下苦主的故事

我都有支G36c想攪,有冇提議?

回覆 4# 的帖子

QXF bad service !!??
first time to hear that
frankly, Ar Long is the best and most friendly gun smith I've ever known

多謝師兄意見,小弟去QRF問問先,
佢地如果肯整收費又合理就交比佢地啦~~
唔知QRF嘅手工如何?

引用:
原帖由 lkawing999 於 8-5-2013 19:44 發表
唔知QRF嘅手工如何?
上次拎左枝ghk ak去整收左手工費200蚊
One sword keep another in the sheath.

Sometime,the threat of violence alone is a deterent.

Sometime,by taking a lift other can be preserved

引用:
原帖由 lkawing999 於 8-5-2013 19:44 發表
唔知QRF嘅手工如何?
very good attitude and skill

17 12
發新話題