發新話題

我14歲玩war game會唔會太細??

回覆 #30 ZaMaR 的帖子

多謝你呀

引用:
原帖由 伯言 於 24-8-2007 23:41 發表
沒有 平原, 沒有 收穫
搞d咁既野

大家記住去多d平原,話唔定行行下汁到自己心頭好

引用:
原帖由 Davis 於 24-8-2007 22:02 發表
以身體上說,14歲係ok既
但以樓主的心智上睇,等多幾年la
等多幾年都未必好.........
NO COMPROMISE!

想當年既小UNUN而家咪又學精左= =等下啦 人大左會定性(掛?)

引用:
原帖由 Davis 於 25-8-2007 00:25 發表

搞d咁既野

大家記住去多d平原,話唔定行行下汁到自己心頭好
oops..careless mistake...pain...

我....
sorry, 我英文水平只有兩年級,考試先得7分

樓主................
我都有個fd同你一樣年齡起家呀..........
真正騎士道的最強武器
Semi Automatic Sniper System by Knight's Armament Company

sorry各位,我下次會禮貌D,多謝各位D意見.

引用:
原帖由 alien 於 25-8-2007 01:10 發表
想當年既小UNUN而家咪又學精左= =等下啦 人大左會定性(掛?)
做乜無喇喇講講下燒埋我依度

引用:
原帖由 undefined 於 25-8-2007 10:27 發表

做乜無喇喇講講下燒埋我依度
你有意見呀?

引用:
原帖由 -l- 於 25-8-2007 10:45 發表

你有意見呀?
無無無,繼續討論

呢個問題係"兒童台"既月經Post~

回覆 #41 bravohk 的帖子

真係一個月總有幾日...

另一個就係

"新手想打game, 唔識人, 有無team收?"
仲停留於online game時代既思維...

引用:
原帖由 伯言 於 25-8-2007 11:53 發表
真係一個月總有幾日...

另一個就係

"新手想打game, 唔識人, 有無team收?"
仲停留於online game時代既思維...
根本就當打緊online game...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #43 皇家御貓 的帖子

個人上左線, 無法

好多人細細個都已經識打手槍了~

發新話題