19 12
發新話題

[分享]開心新玩具~USP

[分享]開心新玩具~USP

TANIO.KXBA USP.40 TACTICAL
成年幾冇買過WARGAME玩具,
開心死!!
一路都好想要一枝這個樣的USP,
但KXC又要左攪又攪先至有le個樣,
好彩比我見到TANIO.KXBA,合晒心水.

又因為年幾冇買過WARGAME玩具的關係.........
唔記得睇清問楚彈夾有冇貨先至買槍.....
依家連槍都係得兩隻用......
個牌子又好似泠泠地....
點~算~呀~.............
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

EOS1D-mark2

算la~ 兩隻夠玩住先 ~
你多匣 心入面自然博晒老命去整殘枝槍

我對你部相機比較有興趣....

TK...咩牌子黎ga....

請教吓,
張相明明又crop過又resize過又save過,
為什麼可以睇到相機型號??光圈快門等資料睇唔睇到??

TANIO.KXBA我都唔知什麼來頭,
唔見有出其他槍,(之前出果d更加唔清楚)
冷冷地,d匣唔知仲返唔返貨..............

TK係出過枝VP70成名的(冇記錯的話...)

都好難有了, 好多年都無咩聲氣

引用:
原帖由 Dominic 於 25-8-2007 23:30 發表
都好難有了, 好多年都無咩聲氣
唔係WO!!
原來都有幾多好野WO,
只係香港小返貨,
佢出D件唔錯WO,
槍好小,得USP/VP-70/KOBA 10-22三枝,
仲有枝M4.......GAS GUN,
合晒我D口味.

仲有U仔,
不過唔知香港有無

引用:
原帖由 Dominic 於 25-8-2007 23:48 發表
仲有U仔,
不過唔知香港有無
唔知去佢個site 度買得唔得呢

TANIO.KXBA

有metal slide 出ma?
同似前出果枝系統有咩分別架

改槍零件好小見,
但成槍的,出過o既,香港都有返,
不過佢支KOBA 10-22幾貴,
$9000上下.

引用:
原帖由 高!高!高! 於 26-8-2007 00:04 發表
改槍零件好小見,
但成槍的,出過o既,香港都有返,
不過佢支KOBA 10-22幾貴,
$9000上下.
上網睇軍軍軍好似有喎....gas m4

引用:
原帖由 高!高!高! 於 25-8-2007 22:43 發表
請教吓,
張相明明又crop過又resize過又save過,
為什麼可以睇到相機型號??光圈快門等資料睇唔睇到??

TANIO.KXBA我都唔知什麼來頭,
唔見有出其他槍,(之前出果d更加唔清楚)
冷冷地,d匣唔知仲返唔返貨 ...
依家好多相機個file除左有張相之外仲背後有好多相既settings.
方便自己同網友參考當時影落尼既settings [尤其試機 你點都唔會張張相用筆同紙寫低]
網上有好多呢類既 setting reader 可以睇番你當時既settings.
而呢d info係所謂既background info, 係好似另一個file咁
你就時點斬 點 cut 張相 另一個file  d 內容都不變.

引用:
原帖由 華田 於 26-8-2007 00:06 發表

上網睇軍軍軍好似有喎....gas m4
見唔到,
只係見到u仔,
但係另一間廠的.
請指點迷津.

引用:
原帖由 登艇友 於 26-8-2007 00:22 發表

依家好多相機個file除左有張相之外仲背後有好多相既settings.
方便自己同網友參考當時影落尼既settings
網上有好多呢類既 setting reader 可以睇番你當時既settings.
而呢d info係所謂既background info ...
canon EOS 1D Mk2

其實係有方法去除EXIF資料的
就係你potoshop(或其他)開個新file,copy個image過新file度,save
你save既個新file就唔會有你影果時資料

其實仲有一d software可以改EXIF資料.....

19 12
發新話題