25 12
發新話題

請問有冇師兄知道 國狗會唔會出m60??

出就一定會出
差在遲早  
如果無其他廠出過可能會更遲,
國狗 rnd未有咁發達.
但依家有好幾枝 m60係出面
我覺得應該已經有人抄緊.
尤其 m60係高檔野
國產市場就更大.
好似 SPR一樣~
sorry 都係實質答唔到

引用:
原帖由 登艇友 於 26-8-2007 18:11 發表
出就一定會出
差在遲早  
如果無其他廠出過可能會更遲,
國狗 rnd未有咁發達.
但依家有好幾枝 m60係出面
我覺得應該已經有人抄緊.
尤其 m60係高檔野
國產市場就更大.
好似 SPR一樣~
sorry 都係實質 ...
咁出唔出copy VFZ M82??Bar??仲有M134/MG42呢D高檔野系咪已經有人抄緊??

引用:
原帖由 bravohk 於 26-8-2007 18:27 發表

咁出唔出copy VFZ M82??Bar??仲有M134/MG42呢D高檔野系咪已經有人抄緊??
會唔會多人買先 ~
m82都有d機會
但mg42.. 搵唔到藍本尼抄/可能重本得濟買唔到藍本
火神咁complex國產技術可能未到
[m60 o靚仔市場會大過你講果d. 買得火神, mg42果d都係識番咁上下野 到時又彈呢彈羅 又無人買 ]

引用:
原帖由 cccarlos 於 26-8-2007 15:55 發表
好似有左好耐啦
i mean for the launcher
係氣動果隻喎

引用:
原帖由 登艇友 於 26-8-2007 19:02 發表

會唔會多人買先 ~
m82都有d機會
但mg42.. 搵唔到藍本尼抄/可能重本得濟買唔到藍本
火神咁complex國產技術可能未到
AEG MG42去童工買咪有囉~皮幾0野,M134算系咩技術呀??叫佢地原創出黎就話難0者...你太睇小國內同胞既"覆製"技術

但係如果出既話,造價又係一個問題
佢出支m60成2000銀既話
又會唔會多人買?
成本係一個問題,運來香港又係一個問題
咁大枝槍
一水可以黎幾多支?

而且做出黎,質素又會唔會好?
質素唔好又唔會有人買

所以我認為出既機會唔多
就算出既話,買既人都唔多

順手問埋,國內同胞係咪會出"用腳大力踢"有marking版?
聽講好有趣

引用:
原帖由 bravohk 於 26-8-2007 18:27 發表

There are a old news about the MG42, coping and include tripod.......

But....no one know is that true??

And i think the M82 is the next target..

回覆 #21 TakLon_1220 的帖子

吓2000銀??易死狗 mk I 都係 1500 到 !
*牌$3500  真有禁多愛國份子咩!!

回覆 #24 ranger_hk 的帖子

2000只係我個人既保守估計

25 12
發新話題