16 12
發新話題

師兄,請問KWA 支HK USP 4.5 compact 有咩評價?

師兄,請問KWA 支HK USP 4.5 compact 有咩評價?

我自己用開marui HI cap 4.3

因為我女朋友都打war game,想買支細槍比佢, 本身想買marui glock 17 比佢,因為都唔過1000
但係我覺得個款已經舊左少少, 加上我地打top gas, 佢係膠slide, 怕打爆滑架

所以選擇左KWA USP compact, 因為我自己都好鍾意呢個款
不過我唔係好熟system 7 有咩特別, 同埋如果要買匣方面, 有邊間廠O既匣可以support 到
如果有野壞,補品方面又支援足唔足?

有無師兄幫到我手?謝

引用:
原帖由 hoperper 於 20-5-2013 21:04 發表
我自己用開marui HI cap 4.3

因為我女朋友都打war game,想買支細槍比佢, 本身想買marui glock 17 比佢,因為都唔過1000
但係我覺得個款已經舊左少少, 加上我地打top gas, 佢係膠slide, 怕打爆滑架

所以選擇左K ...
匣=ksc

補品除左slide+barrel同回膛桿之類之外真係無乜點聽過...

引用:
原帖由 Stig 於 20-5-2013 21:11 發表

匣=ksc

補品除左slide+barrel同回膛桿之類之外真係無乜點聽過...
KSC 匣貴唔貴?
單一個匣都唔會夠打, 衰極都要買多一隻
我上E何B 都唔見有那賣,最怕係買左槍,配件唔夠多

引用:
原帖由 hoperper 於 20-5-2013 21:35 發表

KSC 匣貴唔貴?
單一個匣都唔會夠打, 衰極都要買多一隻
我上E何B 都唔見有那賣,最怕係買左槍,配件唔夠多
KSC匣貴過馬記
零件少之又少。
要鎗款就貴貴都值,
求budget就緊係用回4.3,至少匣你可以share到,
而且Hi-cap匣又算平。
G17就勝在平,Option多,匣算輕身。

how about P226 E2?

引用:
原帖由 hoperper 於 21-5-2013 01:13 發表
What about it ?

引用:
原帖由 hoperper 於 21-5-2013 01:13 發表
P226唔算細支

引用:
原帖由 RCman 於 21-5-2013 09:05 發表

P226唔算細支
我想找支E2
不過市面上又唔多見有

E2 早幾天二手網上有師兄放售

引用:
原帖由 hoperper 於 22-5-2013 00:05 發表

我想找支E2
不過市面上又唔多見有
Marui同埋KJ都有出喎
冇貨啦?

引用:
原帖由 hung 於 22-5-2013 22:08 發表
E2 早幾天二手網上有師兄放售
我問左佢,佢完全唔應,PM 都廢事應,咁咪算囉
其實我支槍係買比我女朋友用,因為佢都想打WARGAME
我而家基本上lock 左3支槍比佢簡

馬記PX4, Glock 17, 同埋226R

而家我女朋友好似偏向PX4 多D, 因為槍短而手把位細,佢手細細就好好渣
我自己就用hicap 4.3

引用:
原帖由 tf141 於 22-5-2013 22:14 發表

Marui同埋KJ都有出喎
冇貨啦?
E2 有貨,係驗袋有,都要!!@)
不過唔知E2 岩唔岩我女朋友渣
而家都係傾向PX4

E2 個grip都幾細,帶埋女朋友去槍鋪拎上手試下咪得

最後已變成glock17

我女友都有打..佢鐘意USP ,但貴.最後買左WE G18c ....其實M1911都幾好揸

16 12
發新話題