發新話題

L119A1 SFW Style Barrel

引用:
原帖由 queen 於 29-8-2007 13:03 發表

The marking is different
應該無公司出過呀何?

皇家空軍

引用:
原帖由 Royal_9413 於 29-8-2007 13:39 發表

應該無公司出過呀何?
其實係乜野marking?

搵過d相...一係細一係黑...睇唔到...

C8A1的話就知...[打你個巴]個枝都好有興趣, 但以佢的價, 起碼都十幾萬YEN起, 分分鐘旖廿萬YEN... 得個恨字.
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-8-2007 18:39 發表

C8A1的話就知...個枝都好有興趣, 但以佢的價, 起碼都十幾萬YEN起, 分分鐘旖廿萬YEN... 得個恨字.
"打你個爸"? 玩到天價我寧願無印lu...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

[code][/code]
引用:
原帖由 皇家御貓 於 29-8-2007 19:10 發表

"打你個爸"? 玩到天價我寧願無印lu...
佢上一枝 RUGER 10/22都真係幾天價...

無印 --> 國產野?
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-8-2007 18:39 發表

C8A1的話就知...個枝都好有興趣, 但以佢的價, 起碼都十幾萬YEN起, 分分鐘旖廿萬YEN... 得個恨字.
有人post過,懷疑是L119a1的槍身。

但無人証實...

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-8-2007 22:35 發表

有人post過,懷疑是L119a1的槍身。

但無人証實...
當時好似係呢款

皇家空軍

[quote]原帖由 Royal_9413 於 30-8-2007 23:54 發表

design圖都少了個Butt Pad Stock...

First Photo: RM45
Second Photo: Armycode
Third Photo: Real Gun
大家點睇???

DIY自已玩就無所謂,但... ...

兩截色ge

皇家空軍

回覆 #38 B20_hk 的帖子

天下文章一大抄
本來無一物, 何處惹塵埃

Photo from www.hkmassive.com

先撩者賤,打死無怨。

回覆 #41 AJM 的帖子

that's right =]

引用:
原帖由 savio 於 3-9-2007 11:41 發表
that's right =]
I need to get a M4 metal body without markings. Ask someone to do the engraving for me.
先撩者賤,打死無怨。

d圖都係電腦圖, 唔係實品圖~
實品幾時出? 心照

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 3-9-2007 12:53 發表
d圖都係電腦圖, 唔係實品圖~
實品幾時出? 心照
講白啲亇吖唔該!
先撩者賤,打死無怨。

發新話題