36 123
發新話題

2+1軍好唔好?

2+1軍好唔好?

請問如果我想去2+1軍買槍,

D貨品quality ok嗎?

會唔會買到D二手扮新槍既野...?

OK
WARx就會二手扮新槍

war1x4 is really bad...
1. I bought a G&P ACOG scope, I checked that there are some scratch, the guy said it is normal so i bought it. When I check w/ my frds ACOG, I noticed that war1x4 guy lie to me...
2. an american frd of mine sold his G19 there, he left the shop, but returned a few minutes later, he saw his glock was being sold as new stuff.
3. A frd of mine fixed his M4 there, but they made the rifle full of scratch after 1 week leaving the gun there...
note : EVERY ITEMS THAT MY FRDS OR I BOUGHT DOESN'T COMES WITH THE ORIGINAL BOX!!

賤四員工態度...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

睇泥各位對war2+2都好不滿......=  =

回覆 #4 皇家御貓 的帖子

原來果d係員工黎架?佢地好似完工咁...

佢地好似專蝦d學生哥的.
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 27-8-2007 01:51 發表
佢地好似專蝦d學生哥的.
兼夾無相關知識 , 令人哭笑不得....

我上次搵野買....某員工 : "下? SUSAT唔係用rail裝上去架喎..."

態度又不屑 , 幾想當堂媽叉佢十八代 !

賤4就係有名你叫 , 好聽少少可以叫臭四.

$1800一枝M4 RIS......

什麼已改!!!!!呃了4年前的我!!!!!!!

已改!!已改!!已經改左攸原裝呀!!!

3+1軍係OK~~~除左勁大味....唔知係唔係煙味....
賤4就真係咩都唔好去佢到買,我以家去槍街都一定唔入去,平都係咁話,我寧願比多小小買個好D,起碼都安心好多

我會去西京買

通常唔過海...去un...再唔係去桶工...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 27-8-2007 10:33 發表
通常唔過海...去un...再唔係去桶工...
師兄邊頭住?

引用:
原帖由 alexwongwingho 於 27-8-2007 05:05 發表
$1800一枝M4 RIS......

什麼已改!!!!!呃了4年前的我!!!!!!!

已改!!已改!!已經改左攸原裝呀!!!
仲衰過"搏C" ! 起碼佢明呃你...

掛羊頭賣狗肉

36 123
發新話題