發新話題

2+1軍好唔好?

引用:
原帖由 Relentless 於 27-8-2007 12:40 發表
掛羊頭賣狗肉
起碼都有得食

回覆 #8 皇家御貓 的帖子

I bought the SUSAT Scope with them last time, and the 'triangle' sight point to the wrong direction.....:x ......WAR 2+2 is a really bad retailer after TOXYO (next to post office)

YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 Relentless 於 27-8-2007 10:40 發表

師兄邊頭住?
北角..

但“賤四(窩貨)”他們有很多殺肉零件賣啊!
只是價錢!!!

我的一支AK就這樣組裝出來的。

回覆 #17 Medic_Don 的帖子

南京我又唔覺有事喎...

賤四,博思同蛇生, 一生人入一次已經足夠。

引用:
原帖由 伯言 於 27-8-2007 20:32 發表
呢間都話有事就唔好响老廣買槍喇~

引用:
原帖由 伯言 於 27-8-2007 20:32 發表
我係指那位所
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

回覆 #23 Medic_Don 的帖子

"可能你係佢地D friend, 算啦"

你咁講野, 好難communicate喎.

so far我未見過果位仁兄, 次次我都係同肥仔deal, 所以我會話"我覺得間野無問題".

講真寸友間間有, 睇下邊間多既姐...

引用:
原帖由 伯言 於 27-8-2007 21:11 發表
"可能你係佢地D friend, 算啦"

你咁講野, 好難communicate喎.

so far我未見過果位仁兄, 次次我都係同肥仔deal, 所以我會話"我覺得間野無問題".

講真寸友間間有, 睇下邊間多既姐...
yes...the four eyes fat boy is ok, and he's quite professional in selling, may be it was my bad luck last time, can't meet him in the shop in the first place.....

師兄不要誤會.....可能係我本身樣衰 令到佢個partner有生意都唔想做.....
濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 bravohk 於 27-8-2007 20:49 發表

呢間都話有事就唔好响老廣買槍喇~
桶工及現X都ok既
濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 vnetvnet 於 27-8-2007 00:04 發表
請問如果我想去2+1軍買槍,

D貨品quality ok嗎?

會唔會買到D二手扮新槍既野...?
Ok.....老細財力大.....唔雖要做lee D 衰野.....四眼高大叔sell 野有品

濫 藥 會 致 命)

回覆 #21 ?老虎仔? 的帖子

攪到以家想買多件玩具玩,都要博下邊間好~

睇到佢果支所謂war2+2雙色m4 custom....
已經唔想再睇下去.......

請問博思姐係邊間啊??
In UK......

發新話題