發新話題

新玩具~~!!正~~

me

我都係得兩張相

死人海豹!!!
唔等我就玩支野!!!:x
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

me
第十山地師 - 二等兵

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 30-8-2007 00:01 發表
死人海豹!!!
唔等我就玩支野!!!:x
who are you
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 Saber_hk 於 30-8-2007 00:17 發表
  me
師兄....我想講...你係唔係....對boot"鑞鑞泠"果位
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

This's me.

Nice to played with you guys on last sunday. Hope we can play together next time.

唔好意思呀,有d師兄上鏡o既比例比較小,因為每場戰事都十分激,我地影相o既位真係唔多,下次我地會盡量影多d架喇。

引用:
原帖由 MF 於 30-8-2007 08:12 發表

who are you
一隻豬.豬.
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 scorpion 於 30-8-2007 11:25 發表
唔好意思呀,有d師兄上鏡o既比例比較小,因為每場戰事都十分激,我地影相o既位真係唔多,下次我地會盡量影多d?
don't worry, thanks for organising!!

引用:
原帖由 marcowong 於 28-8-2007 13:13 發表

the game is good, but the  food is not  
了槍?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-8-2007 17:18 發表

了槍?
個頭再低點就應該係啦

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-8-2007 17:18 發表

了槍?
個頭再低點就應該係啦

但係個瞄具已經幾乎到達頭頂水平...
鵰。豹。狸。獅。狒

臨界線

發新話題