發新話題

ptw vs aeg

引用:
原帖由 shcheng 於 8-6-2013 20:09 發表

鬼火??
澳....好似冇物溝通誠意!!!

toyota就係toyota
法拉利就係法拉利
架toyota改到識飛快過法拉利都係無用
因為你改變唔到架車本身係toyota/法拉利 e個事實
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 9-6-2013 20:04 發表
法拉利就係法拉利
sorry aeg 係 gtr ptw 係 法拉利

引用:
原帖由 kidult 於 9-6-2013 19:46 發表
真係得? 聽人講定自己試過先?? 我就真係試過拎4 個上身借俾人打game,  完全冇鑊氣, 打到high high 地
根本幾個上身都冇用 under 2J 300mm 管係最好  除非你...

引用:
原帖由 watchmanll 於 9-6-2013 19:59 發表

澳....好似冇物溝通誠意!!!
乜鬼火既定義唔係一時1.4 , 一時 1.9?

引用:
原帖由 Vindicator 於 9-6-2013 20:04 發表
法拉利就係法拉利
時代係會進步的 以前的老爺法拉利夠勁la gtr 快過老爺法拉利九條街la

現在aeg 唔同左, 又有mosfet abs brake 又有 short stroke trigger 仲有quick spring change

又gtr?

引用:
原帖由 Kane 於 9-6-2013 21:33 發表
又gtr?
比喻姐

引用:
原帖由 shcheng 於 9-6-2013 21:39 發表

比喻姐
PTW/AEG各有各好玩,最好玩係由一班玩PTW既人同一班玩AEG既人同場對抗,淨係側面睇兩堆人用完全不同战術對抗已經好有趣

引用:
原帖由 JOHN2 於 9-6-2013 22:10 發表

PTW/AEG各有各好玩,最好玩係由一班玩PTW既人同一班玩AEG既人同場對抗,淨係側面睇兩堆人用完全不同战術對抗已經好有趣
好wor 不如搞返場 ptw vs aeg 百人大戰?

引用:
原帖由 shcheng 於 9-6-2013 22:22 發表

好wor 不如搞返場 ptw vs aeg 百人大戰?
有人搞又夾到時間幾大都去,反正睇得呢個板既師兄9成都玩齊兩個系統,甚至加埋一場AEG/PTW/GBB三邊開波同場競技重好玩呀

引用:
原帖由 JOHN2 於 9-6-2013 23:13 發表

有人搞又夾到時間幾大都去,反正睇得呢個板既師兄9成都玩齊兩個系統,甚至加埋一場AEG/PTW/GBB三邊開波同場競技重好玩呀
gbb? 百人唔夠打 wor

玩上身, 你就暗示我玩power
呢個叫偷換慨念
我玩上身,係想一team 人用哂同一牌子既骨, 你唔明唔緊要, 問吖嘛, 你肯問, 我實答你喎

我睇哂你大部份post , 你都好攪笑

我講玩上身, 你又話aeg幾個上身都得, 問你係自己d 得定聽番黎,。你轉頭暗示我玩鬼火(就當我誤會你啦吓
人地講ptw 好準, 你就話aeg 都得(
人地講ptw 換power 方便, 你就話人玩鬼火
人地講ptw 個system 好, 係就話aeg 咁咁咁改都得啦
( 問題係, ptw 買番黎, 唔使咁咁咁改吖嘛)
人地講保養, 你就話ptw都會壞( 世間上有乜野唔會壞呢??)
人地講真槍dimension,  你就話設計個位都想支槍要輕,
而家講緊 dimension 呀, 唔係 weight 呀
人地講m14 你就話而家講緊m4.(師兄…....人地講緊 "喜好〞喎)

都講左口味無可挑剔, 我理你5500 改到支aeg 100 m 打 5 毫子吖, 人地係要 10000 野買支sck 黎砌
口味既野, 唔明唔好拗囉

另外你話60m 中human target,  有feel 既, 我會覺得似比人篤一下咁囉

再講
10年歷史既法拉利揸出黎, 同gtr 比, 無得比, 但我寧願要法拉利囉
口味既野, 無得拗

aeg M4就算駛幾多錢都改薄唔到個槍身同手柄,攬開model都好難再攬番肥C9,呢個係我選擇PDW嘅理由。

既然自己都覺得支ptw同你定義既$5千幾埋單aeg冇分別, 咁冇市場價值咪是但5千幾地賣左佢, 冇眼屎乾淨盲, 又唔洗日日對住佢唔知做乜,   5千幾攞去食左佢式者幫補吓供樓咪仲有價值, 仲開心

發新話題