發新話題

[KSC/KWA] KWA KRISS VECTOR 最新消息

引用:
原帖由 Dave 於 6-6-2013 20:49 發表

冇拉臣出唔出得架?我唔mind 冇marking 的

btw 之前疑似話出完gbb 出aeg ,但樓梯響都冇.,..
槍既外型係有版權

引用:
原帖由 Dave 於 9-6-2013 18:37 發表

令我諗起WE 支 MP7 TACTICAL !
那是smg8,跟MP7甚麼的沒關係
話說,WE其實一早整好左MP5同P90既sample,不過因為版權冇得出
HK同FN既槍可以同平價GBB say goodbye

引用:
原帖由 tango1997 於 9-6-2013 20:19 發表

正到無朋友呀
希望有神秘mp7槍身

引用:
原帖由 F_Fillet 於 10-6-2013 10:21 發表

總有日版可以買, 日本無呢種低b限制, 唔係同一類product無得告人(真鐵/airsoft)
請問你有冇聽過cybergun同umarex?就係呢d公司用左真鐵版權黎告人
其實唔止日本,台灣如果內銷都ok,但首先日本既GBB出得慢過烏龜,而且價格高仲要自已配金屬parts,而且係唔可以賣去西方國家既情況下,好難開大生產線而圖利,最多少量生產,咁樣成本同價格都較高
所以,牌權蟑螂很討厭

引用:
原帖由 queen 於 11-6-2013 01:36 發表

HK又點會只做獨市呢...G36...都唔止一間廠出啦, 問題係佢哋比唔比得起錢啫....另外如果真係踩隻腳入來亞洲前既事, 就直接叫返G36而唔洗改做G39啦.....

好似已經有廠話出MARKING版大咀鳥啦.......
we一向改名都.......
例如hk4168,乜乜鳥,乜乜犬
話說,我極度懷疑we得罪左cyber(之前告scar L告唔入)
總之,希望we繼續出多d槍啦,雖然小弟唔識搵人整marking

引用:
原帖由 queen 於 10-6-2013 22:41 發表

以我所知...MP5同P90唔出得....同版權問題係無關....

如果WE真係咁理版權問題, 就唔會有G39, 416, 大咀鳥呢D槍啦................
咁可能我打聽錯啦,以師兄所知既係??
http://www.youtube.com/watch?v=AkLw9yFG9Ts
btw呢枝應該未做好,冇recoil的
416,g36版權問題可以參考smg-8
FN既槍.........呢兩年FN有冇咩新產品??

引用:
原帖由 queen 於 11-6-2013 02:25 發表

呢枝....應該係話枝試版我打過......至於點解唔出得, 某程度上係人哋嘅商業秘密, 唔係咁方便講.....

SMG-8嘅做法, 好多廠用緊, 只係啲無真槍嘅氣槍香港一直都唔太受....

至 ...
試打過咁正
我唔係講真鐵呀,FN既airsoft新槍唔太覺有
king arms的FAL,G&G的F2000等等好似都係一路有出開

咁呢個解釋係...............

<<奸商樣
其實我最鐘意都係H&K,不過FAL同FNC又好正

引用:
原帖由 queen 於 12-6-2013 23:31 發表
總之.....網上講嘅嘢, 邊個邊個放嘅風都好, 都未必係事實嘅全部, 有啲嘢睇吓現實市場見到嘅嘢再分析吓, 再諗吓會好啲.......
獲益良多
等我快d去買把scar先

引用:
原帖由 queen 於 13-6-2013 02:26 發表

有出過p90又有能力出GBB嘅.....剩返馬記同KA.........

我諗計埋WE......隨時馬記機會最高
(我吹架咋....唔好當真呀)
WE其實係台灣馬
馬記出都好,反正P90本身係膠身,而且一定多補品
不過如果好似MP7咁細左一個碼就
話說,KA好似對自己既GBB冇乜信心,冇乜出過gbb

發新話題