24 12
發新話題

爆ak m249!

爆ak m249!

..

我比較想睇真正ge爆槍圖
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 28-8-2007 18:58 發表
我比較想睇真正ge爆槍圖
你買支爆比大家睇

如果$1500我覺得買得過

對比一下"BA"的gearbox....

A&K:

"BA"

一樣呢 ~~~
$1600買個249殼 + "BA" 249 7mm gearbox ($330) + 自己執gearbox料  ...
3k樓下有支全金屬, 正gearbox既249... 比$31xx只可買**plastic 狗
簡直係超值 !!

射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

仲以為支國產249咁快有人玩爆添~

睇黎 ** 同 ZA 狗 都幾難搵人買. 除非果個係新手, 乜都唔識拉.

講真
$9xx 買支mk12
我寧願$16xx 買支m249

引用:
原帖由 Lewis 於 28-8-2007 22:07 發表

$1500咁貴....聽講好似唔使$1500...
不過幾銀就唔知
當年我砌支 TOP249 + PGC GEARBOX + 同步
用jor $13000
$1500都話貴? 唔係ar 化?而家係講緊249 wor.
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

奉勸無錢唔好養24狗
一場GAME隨時狗糧要成$200 ga, 都幾融 !!!

引用:
原帖由 hwtang 於 28-8-2007 19:59 發表

A&K:

"BA"
http://www.classicarmy.com/chi/p ...
兩個波箱都唔係90%一樣,似乎未必放得入...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hwtang 於 28-8-2007 19:59 發表

A&K:

"BA"
http://www.classicarmy.com/chi/p ...
其實 , 好多國狗廠咪又係佢 D 人
比人炒左 , 咪自己做囉
所以點解成日 D 野都甘似呢 ?
自己做死自己

24 12
發新話題