28 12
發新話題

玩P90玩到上左癮...

玩P90玩到上左癮...

我雖然玩僅既AEG不多, 但我現在最喜歡用的就是P90, 可惜它的装電位實在太小,否則真想買埋new version P90, upgrade佢打1.8J, 加長inner barrel (用original silencer包住)......請問各位師兄有冇見過那裹有得賣P90尾柄的加大硬膠蓋

YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

現"袋"有

引用:
原帖由 阿Fee 於 28-8-2007 20:58 發表
現"袋"有
Thanks
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

加左好肉酸....

引用:
原帖由 bravohk 於 28-8-2007 21:20 發表
加左好肉酸....
好似加左個"騎"樓...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2007 21:28 發表

張相果支算罷啦~分分鐘重過249,玩P90都系貪細支,搞到咁不如買支M4加M203....

回覆 #6 bravohk 的帖子

用a mount算好, 有時見到有人買鴨記aimpoint又唔轉

回覆 #5 adrianyahk 的帖子

甘有冇其它method装10粒1400mah? 我只係想夠力及正常打Pro190 spring......同埋用番P90 long mag

濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 Medic_Don 於 28-8-2007 19:08 發表
我雖然玩僅既AEG不多, 但我現在最喜歡用的就是P90, 可惜它的装電位實在太小,否則真想買埋new version P90, upgrade佢打1.8J, 它?......請問各位師兄有冇見過那裹有得賣P90尾柄的加大硬膠蓋
嘩~~呀Don,唔似你喎,玩到咁大力......

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-8-2007 21:28 發表
新手問一問
請問P90隻匣會插係枝槍邊度?

引用:
原帖由 Davis 於 29-8-2007 01:07 發表

新手問一問
請問P90隻匣會插係枝槍邊度?
加左個彈倉改用M4匣上彈,唔用原裝匣.

引用:
原帖由 DAMD 於 29-8-2007 01:25 發表

加左個彈倉改用M4匣上彈,唔用原裝匣.
oic 明白 thx

回覆 #9 whisky 的帖子

he he...打街場火力基本入場費
濫 藥 會 致 命)

引用:

第一眼望落去有小小F2000感覺..

引用:
原帖由 Medic_Don 於 29-8-2007 17:10 發表
he he...打街場火力基本入場費
但係我發現而家既大勢好似打兩面居多....

28 12
發新話題