35 123
發新話題

[KSC/KWA] USP .4一問

USP .4一問

玩完call of duty mw3之後

對USP有大興趣

咁多位C HING覺得USP應該買咩model?

original/combact/tactical?

同埋應該買咩牌子?

umarex/ksc?

其實真係睇下你鐘唔鐘意
GLOCK 18C

邊個款就個人而定,有人喜歡大大支,有人想要compact size
至於U記/ KWS, 有$緊係KSC 啦!marking都足D,
不過唔係你想買就買到KSC, 因為有D款只係見過U記有......

伸報:我自己有 P10, tactical 及HK45

Call of Duty: Modern Warfare 3淨係有出現過USP同埋USP Tactical, 如果你唔會裝滅聲器既話就買普通版啦
買Tactical既話買holster都幾麻煩, 因為我個朋友就係用USP Tactical

我自己就用USP Compact

我想問呢U記果USP tactical 如果個滑架爛左有無得配GA?

引用:
原帖由 kysiu89 於 7-6-2013 11:41 發表
我想問呢U記果USP tactical 如果個滑架爛左有無得配GA?
原裝既話我唔肯定邊到有得賣, 但我諗有得賣都唔會平得去邊
如果買原裝都要四百幾五百既話, 不如去買Shooter Design果set, 我果陣買都係$900

小弟個朋友枝USP Tactical都有換左Shooter Design既滑架同外管

謝謝你喔!!!!

引用:
原帖由 kysiu89 於 7-6-2013 11:53 發表
謝謝你喔!!!!
客氣

USP 我既至愛∼
買齊晒啦
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

想問原裝USP Tactical 耐唔耐操??
因為聽聞好難買零件
對AEG慢慢失去興趣,改玩GBB及手拉~

引用:
原帖由 冰雪零度 於 7-6-2013 16:37 發表
想問原裝USP Tactical 耐唔耐操??
因為聽聞好難買零件
點先算耐操?

KSC D 槍買匣好煩........成日都冇

引用:
原帖由 kin123450 於 7-6-2013 18:45 發表
KSC D 槍買匣好煩........成日都冇
咩鎗呀?

thx all of u=]

actually 我宜家係用緊KSC Glock 17台版

就202mm長,覺得個size幾岩我

錦係咪姐係202mm長ge USP .45 比較適合我?

再問一句,USP應該買KWA定KSC?

換metal slide/外管又應該揀邊間?

引用:
原帖由 maxkok 於 7-6-2013 22:44 發表
thx all of u=]

actually 我宜家係用緊KSC Glock 17台版

就202mm長,覺得個size幾岩我

錦係咪姐係202mm長ge USP .45 比較適合我?

再問一句,USP應該買KWA定KSC?

換metal slide/外管又應該揀邊間?
要齊下身marking就買KSC, 不過近年都唔見.45有KSC版。
只見過tactical及Compact有KSC版現貨。

35 123
發新話題