發新話題

[KSC/KWA] USP .4一問

引用:
原帖由 RCman 於 8-6-2013 08:53 發表

要齊下身marking就買KSC, 不過近年都唔見.45有KSC版。
只見過tactical及Compact有KSC版現貨。
唔該哂C HING

tactical同.45最主要ge分別係長度同準星?

引用:
原帖由 maxkok 於 8-6-2013 20:02 發表

唔該哂C HING

tactical同.45最主要ge分別係長度同準星?
準星, 照門, ambi-safety (de-cocker), 有牙外管, 刻字
其實彈匣底蓋都有分別, 不過冇咩關係

OFF TOPIC一問,
有無師兄有舊版usp彈匣割愛

借窗口問一句:
KSC USP .45 或者 KSC USP Tactical 有無檳間出過 Stainless steel slide ?

引用:
原帖由 Blackingha 於 4-9-2013 01:45 發表
借窗口問一句:
KSC USP .45 或者 KSC USP Tactical 有無檳間出過 Stainless steel slide ?
Z-PXRTS 及 RA 有出過steel slide, 未見過有Stainless
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 kysiu89 於 7-6-2013 11:41 發表
我想問呢U記果USP tactical 如果個滑架爛左有無得配GA?
原裝有得配
有part number 可以拿去何b,話會幫你訂

引用:
原帖由 2slow 於 4-9-2013 10:27 發表

Z-PXRTS 及 RA 有出過steel slide, 未見過有Stainless
多謝師兄! Z-PXRTS出過嘠steel slide, 問多吓師兄,依嘠賓處仲有的賣?

引用:
原帖由 Blackingha 於 4-9-2013 15:12 發表

多謝師兄! Z-PXRTS出過嘠steel slide, 問多吓師兄,依嘠賓處仲有的賣?
E興趣有, 不過好多時都無貨
我自己等左好耐(幾個月), 最後係台灣訂番黎
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 24# 的帖子

Thanks Very Much,師兄!

亂入一下
如果想買Detxxator嘅USP .45 slide, 除左E何B, 仲可以去邊度買?
小弟想換好耐,  但又搵唔到, 煩請各位師兄相助, Thank you.

引用:
原帖由 9292098 於 4-9-2013 22:37 發表
亂入一下
如果想買Detxxator嘅USP .45 slide, 除左E何B, 仲可以去邊度買?
小弟想換好耐,  但又搵唔到, 煩請各位師兄相助, Thank you.
E何B返左貨.. 我都想買...好貴....
http://shop.ehobbyasia.com/deton ... sp-45-s7-black.html

引用:
原帖由 聶風 於 5-9-2013 01:20 發表

E何B返左貨.. 我都想買...好貴....
http://shop.ehobbyasia.com/deton ... sp-45-s7-black.html
本來之前等唔到RA既鋼slide想試試Dexxnator的,
但見佢咁貴又只係鋁, 最後放棄
有人比較過幾隻牌子的USP slide, 對比真鐵都係有d差別

引用:
原帖由 2slow 於 5-9-2013 10:30 發表

本來之前等唔到RA既鋼slide想試試Dexxnator的,
但見佢咁貴又只係鋁, 最後放棄
有人比較過幾隻牌子的USP slide, 對比真鐵都係有d差別

RA刻字過於幼及淺,如果計外觀還是D記最正!單係鎖Pin位其他廠都無得比了

引用:
原帖由 RCman 於 5-9-2013 12:45 發表

RA刻字過於幼及淺,如果計外觀還是D記最正!單係鎖Pin位其他廠都無得比了
但243美金..真係買唔起..

發新話題