32 123
發新話題

想買ACOG鏡...

想買ACOG鏡...

想買一枝ACOG鏡...
請問邊個牌子既ACOG鏡好?
thanks~

trijicon
Never Forget

trijicon對我泥講太貴啦...
多謝你既意見!

gp 吧
好似得佢出 ja ma
Never Forget

引用:
原帖由 Pan 於 29-8-2007 01:04 發表
gp 吧
好似得佢出 ja ma
**都有

引用:
原帖由 Pan 於 29-8-2007 00:54 發表
trijicon
我睇到你呢個答案真係噴水.... 成個MON都係....

我見古代有個$380既不過唔知咩料!

豬皮係最好睇架啦...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

其實真係有好多牌子,有踢住趕/gp/**/鴨記牌/za.....

牌名已經分左先後...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-8-2007 09:20 發表
其實真係有好多牌子,有踢住趕/gp/**/鴨記牌/za.....

牌名已經分左先後...
GP: $1XXX - 11XX (4 x 32)
**: $8xx (4 x 32)
鴨記牌: $2xx 紅點 & $4xx (4x32)
Za: $ unknown 紅點

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-8-2007 09:30 發表

GP: $1XXX - 11XX (4 x 32)
**: $8xx (4 x 32)
鴨記牌: $2xx 紅點 & $4xx (4x32)
Za: $ unknown 紅點
咁係咪得gp有出上面有光纖果隻?
thanks~

正確d講, 上面有光纖的得原廠[踢住趕]
猪皮個條應該只係一條膠條.
星星的話膠條都冇.
重有, 鏡廠[他事高]最近都出咗一款似ACOG長鏡款的倍數鏡, 價錢比猪皮平兩三百(但猪皮有多條野)
眼光光~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 29-8-2007 09:20 發表

牌名已經分左先後...
請問點解 za 重衰過鴨記既?
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

但外型, gp 跟得最足~~其他玩具廠硬係差dd, 特別係調整hair扭扭

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-8-2007 10:02 發表
星星的話膠條都冇.
引用:
但外型, gp 跟得最足~~其他玩具廠硬係差dd, 特別係調整hair扭扭
becuase they are replicas of different models. TA01NSN-TRD is **'s ACOG and TA31TRD is GXP's ACOG. TA31TRD (the real ACOG) doesn't come with 膠條,  ** is also a good choice.

32 123
發新話題