發新話題

想買ACOG鏡...

請問trijicon 蜂巢fit 唔fit gp 呢~~

我記得之前有師兄提及過1隻國產ACOG同GP係同一廠???
唔知果隻國產ACOG重有無得賣呢???

引用:
原帖由 B.C 於 29-8-2007 12:04 發表
我記得之前有師兄提及過1隻國產ACOG同GP係同一廠???
唔知果隻國產ACOG重有無得賣呢???
聽某舖頭老細講, 來價太貴, 暫時唔入貨.

(但只係有[有後site]個款, 膠條款就冇)
眼光光~

ACOG 都有幾個model, 你玩乜軍種配乜鏡...

豬標野都算似la.

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-8-2007 12:11 發表

(但只係有個款, 膠條款就冇)
This one...?
I still looking for......

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-8-2007 12:11 發表

(但只係有個款, 膠條款就冇)
我就係想要有後西果款~
即係而家市面買唔到???
THX

引用:
原帖由 B20_hk 於 29-8-2007 13:38 發表

This one...?
I still looking for......
今日係"型記"見到有
$680

國產TA01鴨記有喎~

引用:
原帖由 bravohk 於 29-8-2007 21:32 發表
國產TA01鴨記有喎~
終於有貨了

大6 連reflex都想copy

回覆 #25 Kane 的帖子

呢個易抄d...抄個型算

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-8-2007 10:02 發表
正確d講, 上面有光纖的得原廠
猪皮個條應該只係一條膠條.
星星的話膠條都冇.
重有, 鏡廠最近都出咗一款似ACOG長鏡款的倍數鏡, 價錢比猪皮平兩三百(但猪皮有多條野)
玩MARINES,點都有條紅色野係上面好睇D既

引用:
原帖由 NCP013 於 29-8-2007 11:58 發表
請問trijicon 蜂巢fit 唔fit gp 呢~~
fit
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Pvt.King 於 29-8-2007 23:32 發表

應該係話玩usmc,一定要用ta31
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Pvt.King 於 29-8-2007 23:32 發表

我有諗過梗硬[癡]條上去架...
眼光光~

發新話題