30 12
發新話題

NEW Systema Motor?

引用:
原帖由 spec.ops. 於 24-6-2013 18:21 發表

玩得就預左
哈哈.....唔一定架!!
依家好啲, 無咁多野流通!!
唔係之前衰到一槍一鏡, 一電筒......等等!!

引用:
原帖由 Oowing 於 24-6-2013 22:46 發表

\

唔通師兄你有神力
確係無咁易既, 不過當你去執第二款GRIP 個陣,
就真係好D 難度, 好易穿!!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-6-2013 12:32 發表

唔知用magpul得唔得,個內部好似闊落啲
依家最大個問題係點樣執!!!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-6-2013 12:29 發表

除非玩原裝樣
否則一上魚骨後就一定變無底洞
唉....外觀計, 支支槍都唔知重有無原裝野係上面嚕!!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-6-2013 15:37 發表

你有個柄響手咪知囉
唔係唔係,我指有乜工具可以順手啲,
電批入唔到咁深!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 25-6-2013 22:51 發表

鑽床,鑼床
要邊度搵呀?

引用:
原帖由 Oowing 於 26-6-2013 04:13 發表

美工刀 一套有幾支 文具店有 我之前汁真品p226e2grip都係用佢
咁樣好辛苦呀!!

引用:
原帖由 kidult 於 26-6-2013 10:26 發表
我建議去配一個比個rotor 大少少既沙紙轆, 用電批磨
一來扭力夠,二來可以慢慢執
係我重未搵到一條夠長既磨頭,
如果唔係電批個頭入唔到個GRIP 度!!

引用:
原帖由 kidult 於 26-6-2013 21:24 發表
你夾下身既位唔好磨就得, 唔對稱係一定既, systema 用鑼機鑼, 一定對稱, 慢慢磨, 慢慢因住就得, 唔夠長, 可以買多個索頭,拎個grip 去配埋索頭就得, 索頭加埋支沙轆長度, 應該上下磨就夠長啦
唔該!

引用:
原帖由 britishwebbing 於 26-6-2013 22:48 發表
無機器實會,,辛苦手作仔!
唔要手作仔啦,嘻嘻!

星期日落車房睇下有乜野可以用先!

個GRIP, 有呢支野, 應該搞得掂!!

摩打上面, 左右各兩粒膠鏍絲同兩條膠柱,
上個陣要小心, 要搵岩尺寸既鏍絲批上, 如果唔係, 上面既坑位, 好快會扭到無哂!!
重有, 上到盡時, 扭實就得啦, 唔好用死力扭盡, 斷左個陣, 我都唔知可以點救啦!!
而且扭得太大力, 摩打既牙係金屬, 佢係塑膠, 所以裝拆得太多, 塑膠鏍絲既牙好快會玩完!!
總之呢四粒野係裝裝拆拆個陣, 就盡量溫柔啲啦!!

其實我個晚係勁SEVEN,
影完呢幾張相之後, 唔記得裝返個兩條炭擦彈弓就走去試槍,
點知郁都唔郁!! 但又見到IC 板著紅燈, 有電到!!
諗爆頭都唔知點解, 唯有再拆開個波箱, 睇下係咪有齒ZIP 死左, 又跟過哂所有電線!!
裝好左再試, 都係唔郁!!
搞到我想喊咁滯!!
唯有放棄, 執埋啲野, 諗住第二日再同佢搏鬥過!!
執執下, 就見到呢兩條彈弓出現啦!!

引用:
原帖由 spec.ops. 於 3-7-2013 22:52 發表

啲膠螺絲搽啲花士令先上會順暢啲,意外都少啲
係喎,都得!

30 12
發新話題