發新話題

[KA] KA M4 GBB身, 點樣執齊內部件最抵玩

引用:
原帖由 andre_ktss15 於 14-6-2013 08:16 發表
成套原素件咪平
Za身
5kv外管+aeg hopup+尾通
原素鋼件

呢度維埋1300左右?管托有多的話就非常接近埋單
今時今日我諗要行晒18區至有機會齊集一整套原素鋼件.

回覆 31# 的帖子

Shooter都叫做有啲
不過唔齊

引用:
原帖由 2slow 於 14-6-2013 12:12 發表

"...一路到而家都好健康..."
落場定係係家裡自hi先
打靶/speed shooting多
間中打下CQB
我24/7自hi的
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 loveless 於 14-6-2013 18:39 發表

今時今日我諗要行晒18區至有機會齊集一整套原素鋼件.
咪係~~去QRF度買套鋼餡仲好啦………

回覆 34# 的帖子

佢要平
我諗係好平……
六舊都可能多
同埋聽朗哥講套嘢落ka要執

玩M4 GBB內部真係最好吾好買聯合國牌子件,比你裝得入都未必打得順,依家已經好過以前起馬有ka成槍又有gp kit 小弟係過來人

引用:
原帖由 kai_matt 於 15-6-2013 14:14 發表
佢要平
我諗係好平……
六舊都可能多
同埋聽朗哥講套嘢落ka要執
散買嘅ka民用身跟足wa數,聽聞要修小小,但軍版嘅成槍就改咗,直上~~

散買KA SW/MUR-1身的呎吋, 同AGM、日本WA 上下身係一樣.
好處係KA 有修正了上身魚骨高度.

引用:
原帖由 F_Fillet 於 15-6-2013 23:48 發表
QXF果套野應該都係無彈弓果D野?
加埋尾通, buffer, firingpin座, buffer座, 唔計剩料都唔會平過wok kit

KA身條數我都想知, 係開倉買既SW身/6MM COLT成槍身係一樣,
但有師兄講過KA身係窄過GP, D PIN係短D
而我換 ...
能量飛機今日係射手見到, 剛想post上黎比大家知...
點解唔買G5匣呢
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 40# 的帖子

Sorry 唔記得講埋
KA身的確係比其他廠金身窄左大約1mm

回覆 40# 的帖子

how come i cant find it....juz three to four days ago........x!!

回覆 39# 的帖子

KA mags.......rubbish
y not buy G5 ar, gd price in Ehoxxy wor

回覆 41# 的帖子

how come.......
my M7 is King Arms body, the GP Pmag is damn fit

發新話題