發新話題

[VFC] MP5K

引用:
原帖由 RCman 於 14-6-2013 17:40 發表
今次多左呢條彈彈......相信個bolt會走得順D
不過Bolt頭details就失真了........

還有新版Hop-UP
原裝 bolt 無曬D detail. cut cost 都唔駛咁下嗎???
hop up 座唔同曬, 都唔知條外管改成點.....
以上都係其次, 其實我想知個 bolt 係咪同之前 A5/SD 一樣?? 睇相好似短好多.

圖示卡尺尾係回鏜彈弓個尾, 咁樣用原來 A5 bolt cut 短矩就可以用啦. 咁樣別廠既鋼 bolt 都可以改.

好明顯個BOLT唔係一樣,因為K仔上裝短左好多

k仔的確幾吸引,如果出埋pdw款就最好了
如果冇鑊氣的話... @@

原裝bolt頭核突左,希望可以用返市面上買到嘅鋼bolt頭...

好彩我重有兩隻全新BT鋼navy波箱housings!

引用:
原帖由 rho837 於 17-6-2013 12:51 發表
好彩我重有兩隻全新BT鋼navy波箱housings!
波箱???
師兄想表達D咩野呢

回覆 22# 的帖子

tigger box 掛....
你的日子如何,你的力量也必如何

即係B.T.之前出既限量鋼製 Navy Trigger Housing ! 我買左一個比Friend! 現左只百兩個!

This time will make one MP5K (complete B.T. edition, PDI, others)

但我們有三連發Wo!

#25 - C Hing! 有三連發 Steel Trigger Chassis咁正! 我就真係未見過! VFC MP5 或 MP5K 就更加未想過! 可否比你啲相來望望!

MANY THANKS

引用:
原帖由 rho837 於 17-6-2013 17:37 發表
#25 - C Hing! 有三連發 Steel Trigger Chassis咁正! 我就真係未見過! VFC MP5 或 MP5K 就更加未想過! 可否比你啲相來望望!

MANY THANKS

呢幾日出曬相啦,FB, web唔難見到我們的圖片流傳

和刀唔上FB!

快啲post上來...........快快快!

因為真既三連癹之前打過! 套件好掔! 唔知VFC造唔造到! 你地有就very interesting to know!

其實我好懷疑我們係咪真係出到支 apache. 之前支P90 都攪好都出唔到啦. 今次你估咁順利咩.....

發新話題