45 123
發新話題

[VFC] MP5K

引用:
原帖由 1392 於 17-6-2013 21:00 發表
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1
唔係VFX系統?

引用:
原帖由 rho837 於 17-6-2013 23:15 發表

唔係VFX系統?
兩個不同牌子來傢師兄
難度馬記G17匣用到係KSC G17嗎?

引用:
原帖由 rho837 於 17-6-2013 23:15 發表

唔係VFX系統?
”我們”系統
Are You Ready ?!

引用:
原帖由 RCman 於 17-6-2013 23:24 發表

兩個不同牌子來傢師兄
haha
gd one

引用:
原帖由 kai_matt 於 17-6-2013 23:26 發表

haha
gd one
呢個真係一個好簡單的答案麻,我唔明白果位師位話有"BT鋼身波箱"都會問我們唔係用VXC火控?甘解羅

引用:
原帖由 RCman 於 17-6-2013 23:24 發表

兩個不同牌子來傢師兄
#25 - 但我們有三連發Wo!

Sorry C Hing! 初時我以為"你地"講VFX有三連發系統! 因為技術上BT重未完全成功! 所以好有興趣8下!

Anyway thank you for sharing!

我們有三連發Wo! Ha Ha Ha.......我們牌!

已訂,快啲翻貨就好了
I Love my Yuki Meow

希望 VF屍 呢支 mp5k 比 mp5 有所改進啦 , 但都係等埋我們牌支 mp5k 再作打算

回覆 38# 的帖子

大貨已到

回覆 39# 的帖子

比我就會試下其他系統喇
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-6-2013 09:12 發表
比我就會試下其他系統喇
如果本身有VXC MP5係的師兄其實都係兩難,
本應順理成章會再買V記MP5K,因為可以share番MP5的匣確是能省下不少金錢!
要知道GBB的匣很貴! 如果你只打算買一兩個匣就另作別講。
如我的我已有V社的MP5A3及五隻匣。
如果V社係生性就一個系統share曬D匣就最prefect,
現在我們出MP5K, 如果又開多一個系統就唔係太有經濟效益。
就好似玩單反相機一樣,你用開N牌就一路入N鏡,如果只係為左一個型號再入C記?甘鏡同配套會ovelap之餘錢又洗多好多。
除非你錢多及地方多。所以我自己都會睇定D....除非我們做得真係好出色。
至於之前未有MP5系的師兄....就更加會睇我們出台後至會決定V社或我們啦

回覆 42# 的帖子

咁就真係要到時睇下'我們'先知喇
講真無一間出到完美既槍, 真係睇下你追求d咩野

就好似AK系列咁, 豬HK及'我們'我都有, 性能/外觀/CP值等等各有長處
自己認為買黎儲的話 就當然要外表/結構/操作像真啦
買黎落場就會選擇 性能/CP值 lu
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 21-6-2013 09:39 發表
咁就真係要到時睇下'我們'先知喇
講真無一間出到完美既槍, 真係睇下你追求d咩野

就好似AK系列咁, 豬HK及'我們'我都有, 性能/外觀/CP值等等各有長處
自己認為買黎儲的話 就當然要外表/結構/操作像真啦 ...
你講開AK, 就係相同問題。
我令可買兩支GHK AK, 到現在都不買我們AK。
我不想因為相同鎗係要比出雙倍彈匣。

引用:
原帖由 RCman 於 21-6-2013 09:43 發表

你講開AK, 就係相同問題。
我令可買兩支GHK AK, 到現在都不買我們AK。
我不想因為相同鎗係要比出雙倍彈匣。
我買'我們'係因為全行程嘛, 彈匣及槍都平d, 落場無咁心痛~
話時話 一分錢一分貨 '我們'AK 的鋼材比較易生鏽,
但兩間廠有d數係跟番電槍數...都不仿真
另外, 感覺上'我們'既後坐力係強d

45 123
發新話題