發新話題

[VFC] MP5K

好彩我重有兩隻全新BT鋼navy波箱housings!

即係B.T.之前出既限量鋼製 Navy Trigger Housing ! 我買左一個比Friend! 現左只百兩個!

This time will make one MP5K (complete B.T. edition, PDI, others)

#25 - C Hing! 有三連發 Steel Trigger Chassis咁正! 我就真係未見過! VFC MP5 或 MP5K 就更加未想過! 可否比你啲相來望望!

MANY THANKS

和刀唔上FB!

快啲post上來...........快快快!

因為真既三連癹之前打過! 套件好掔! 唔知VFC造唔造到! 你地有就very interesting to know!

引用:
原帖由 1392 於 17-6-2013 21:00 發表
http://www.wargamehk.com/cgf/vie ... &extra=page%3D1
唔係VFX系統?

引用:
原帖由 RCman 於 17-6-2013 23:24 發表

兩個不同牌子來傢師兄
難度馬記G17匣用到係KSC G17嗎?
#25 - 但我們有三連發Wo!

Sorry C Hing! 初時我以為"你地"講VFX有三連發系統! 因為技術上BT重未完全成功! 所以好有興趣8下!

Anyway thank you for sharing!

我們有三連發Wo! Ha Ha Ha.......我們牌!

發新話題