20 12
發新話題

[Viper Tech] GBB 長擺唔玩可唔可以長插匣?

GBB 長擺唔玩可唔可以長插匣?

小弟第一次買GBB同理很大機會只會作神枱槍長擺唔玩,請問可唔可以長期插匣? 另外問毒蛇可以用豬&P P-MAG嗎??

拎黎擺…
唔入氣就安全啦
入左氣都擺得
放心
佢唔會爆炸
over 100kb

viper 做神枱槍

引用:
原帖由 sam94042203 於 15-6-2013 11:59 發表
拎黎擺…
唔入氣就安全啦
入左氣都擺得
放心
佢唔會爆炸
彈甲長期存放建議留一兩啖氣頂一頂個嘩佬

各位師兄...

GBB 長擺唔玩可唔可以長插匣?

代表想知答案嘅人感謝各位師兄

You can charge full gas and BB load ready! No problem!

As long as you willing to bare the risk!

用哩供奉更係插匣啦,唔係點夠神心
G&B PMAG小弟用SR16 URX II & URX 3.1直上

我試過PROWIN 2代甲長期剩小小氣 結果半夜熟睡果陣爆開2份 嚇X死
仲要爆過2只 甘就冇左8舊

引用:
原帖由 Knight’S 於 18-6-2013 19:06 發表
我試過PROWIN 2代甲長期剩小小氣 結果半夜熟睡果陣爆開2份 嚇X死
仲要爆過2只 甘就冇左8舊
你擺係邊呀?真係未聽過會爆WO!

引用:
原帖由 loki 於 18-6-2013 21:05 發表

你擺係邊呀?真係未聽過會爆WO!
擺櫃裹面..好彩冇彈落玻璃度~2只都係上半份既耳仔位斷開

引用:
原帖由 Knight’S 於 19-6-2013 21:06 發表

擺櫃裹面..好彩冇彈落玻璃度~2只都係上半份既耳仔位斷開
搭單一問,小弟D PROWIN匣打到一啖氣都無
但番叉時就叉極都叉唔入
D氣係出氣咀到邊叉邊噴,射到小弟一面都係

隻隻都係咁,新買又係咁,舊又係咁
其實係咩事 >

回覆 12# 的帖子

打到無哂氣要按紅圈,頂番個valve出黎先入.......==

我隻馬仔5.1無玩好耐, 隻匣入左大半年氣長擺都無事喎
前題係無熱源影響

引用:
原帖由 kai_matt 於 20-6-2013 03:43 發表
打到無哂氣要按紅圈,頂番個valve出黎先入.......==

如果咁樣都唔得, 就要同d o-ring 加番d 油先得

20 12
發新話題