17 12
發新話題

Indoor CQB

Indoor CQB

請問各位師兄師姐,除咗幻之X外,邊度重有indoor場?

引用:
原帖由 Relentless 於 29-8-2007 16:24 發表
請問各位師兄師姐,除咗幻之X外,邊度重有indoor場?
唉............化淡廠日game都冇埋
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

早幾日去18樓買野聽到有人講話遲d荃灣有新CQB場, 不過唔知堅定流

回覆 #3 delta 的帖子

Was it the one used to be hiring for RAM gun players("Taxi-Keung" group)?
YOU DON'T NEED DRUGS TO HAVE FUN!! (興 奮 勿 亂 性
濫 藥 會 致 命)

引用:
原帖由 delta 於 29-8-2007 17:46 發表
早幾日去18樓買野聽到有人講話遲d荃灣有新CQB場, 不過唔知堅定流
荃灣!?
我住荃灣喎

引用:
原帖由 fire23wong 於 31-8-2007 00:13 發表

荃灣!?
我住荃灣喎
個cqb場咪你屋企囉.........

皇家空軍

引用:
原帖由 Medic_Don 於 30-8-2007 22:44 發表
Was it the one used to be hiring for RAM gun players("Taxi-Keung" group)?
聴D人講係新場, 打BB彈, 類似觀塘"X之統"

引用:
原帖由 fire23wong 於 31-8-2007 00:13 發表

荃灣!?
我住荃灣喎
如果係真就方便晒我地呢D新界人

荃灣!
我又住荃灣喎

回覆 #9 laurence 的帖子

咁多荃灣人.........咁你地知唔知個場在那r???
會唔會在熊x酒店 之前 有 ipsc 打果度 or 在 工廠區??

引用:
原帖由 delta 於 31-8-2007 00:23 發表

聴D人講係新場, 打BB彈, 類似觀塘"X之統"
係就好啦 .....有冇photos or website看看....我最鐘意用原裝AEGmag打indoor CQB + pistol

濫 藥 會 致 命)

回覆 #5 fire23wong 的帖子

我都住荃灣 ...麗城...

引用:
原帖由 Royal_9413 於 31-8-2007 00:14 發表

個cqb場咪你屋企囉.........
咁開心

引用:
原帖由 rcbusin 於 31-8-2007 21:53 發表
我都住荃灣 ...麗城...
我summit terrace
very close to you

引用:
原帖由 fire23wong 於 31-8-2007 22:06 發表

我summit terrace
very close to you
I live in Waterside Plaza
今年目標
1. FAIL
2. 90%done!
3. Get a tool box
4. DONE!

17 12
發新話題